fredag 3 mars 2017

Ledx cobra 5500 test

Din skidbutik på nätet, Bra priser och snabba leveranser. Outdoor och längdåkning. Stort utbud till bra priser. Se testvinnare och vilka produkter och tjänster som blev bäst i test.


Här får du riktigt mycket ljus och en optimerad ljusbild som lyser både långt och brett samtidigt.

Nya modellen är uppdaterad med fler lumen och ger ännu mer håll-käften-ljus än tidigare. Jag har testat den kanske starkaste pannlampan på marknaden, här är en liten videosummering. Cobra har st LE Cree XM-L U och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


Den höga verkningsgraden tillsammans med st LED ger fantastiskt mycket ljus. Prisjakt jämför priser och erbjudanden från butiker. UltrAspire Spry som väska till det stora batteriet.


Skip navigation Sign in.

Eller om du förvarar batteriet i tex midjeväska och den vanliga kabeln inte räcker till. Paketet möjliggör att köra lampa direkt på 12V från din Enduro, på styret - samt lampa med batteri på din hjälm. LEDX förlängningskabel 1cm.


Ljuset på Cobran är inte bara starkast i LedX -serien, den ger också det mest optimala ljuset. This is also interesting. Ett paket som kan användas av alla som kör med V likströmsystem på cykeln.


Montera lampan på kåpan eller hjälmen och driv den från elsystemet. Levereras utan huvudställning, batteri, laddare och anslutningskabel till 12V. Testvinnande Pannlampor till låga priser.


Laddbara, hög kvalitet och prestanda. Beställ hem och testa, Fri Retur om du inte är nöjd. Snabb Leverans 1-dagar! Sveriges starkaste pannlampor. Detta tack vare st LE Cree XM-L och en elektronik med en unikt hög verkningsgrad.


De stora kylflänsarna gör att vi kan driva lampan på hög effekt och ändå hålla temperaturen under kontroll.

Snäpps på under lampan före start. Kan tändas på en sekun lyser i minst min, ger ett ljus på ca 3LUMEN och väger gram med batteri. Någon som vet hur den står sig mot illumin lampan?


Det verkar också vara en svensk produkt, så om den är så bra som tillverkaren påstår så är ju illuminlampans enda fördel att den är jävligt robust. Ledx :n räätälöity paketti erityisesti enduroon. VI SAMMANSTÄLLER TESTER.


Det är precis vad vi gör, kollar vad andra tycker om produkterna. Sidorna uppdateras löpande allt eftersom nya produkter och tester publiceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg