torsdag 3 december 2015

Seglarskola vuxna stenungsund

Välkommen att segla med oss i sommar. StSS har lång erfarenhet av att anordna seglarskola med duktiga och utbildade instruktörer som själva är aktiva seglare. Vi har kurser som passar alla, barn, vuxna , nybörjare, fortsättare, kappseglare och funktionshindrade. Vi bedriver seglarskola : Från början av maj till slutet av september.


För mer info, se vår hemsida. Stenungsunds segelsällskap arrangerar även i år seglarskola.

Anmäl dig på hemsidan under rubriken seglarskola. ABC erbjuder kurser inom praktisk segling och motorbåtsmanövrering samt teori- och praktikkurser till sjöss i navigering. Ingen annan aktör kommer i närheten av det antal kursdeltagare som ABC utbildat ombord till sjöss i snart år.


Man har kurser som passar alla, barn, vuxna , nybörjare, fortsättare, kappseglare och funktionshindrade. Sailstar seglarskola Vi lär dig segla. Jollesegling på Teneriffa, Veckor i Kroatien. Seglarkurser i Sverige.


Grundkurser i segling i jolle, mindre båt och stor båt. Du är välkommen att kontakta oss för råd om hur du kan komma vidare.

Se länken nedan för mer information och kontaktvägar. När ska du kontakta oss? Om du är utsatt för våld i nära relationer.


I en alldeles ny -film kan du se våra elever som jobbar som plattsättare. Häftigast av allt är dock att det är filmat med VR-teknik, så du kan själv förflytta dig i rymmet och se vad som pågår bakom din rygg. Många ungdomar medverkar flera år i rad då dom växer i kunskap och går vidare i dom olika klasserna.


Vuxenkursen kostar 7kr. Den extra träningsdagen på onsdagar ingår i kursavgiften för deltagare i seglarskolans grupper. Därutöver tillkommer en medlemsavgift i föreningen på 2kr för barn och 3kr för vuxna , om du inte redan är medlem. Birgitta Bengtsson seglarskolan.


Kurslitteratur ingår i kursavgiften. Reserverad plats i kursen gäller först när avgiften är FSS tillhanda. Att segla skuta skiljer sig från att segla fritidsbåt vilket gör att alla har mycket att lära. Satt och snackade segling med en av nya kollegorna som var frågade om tips på seglarkurser för vuxna.


Satte mig och kollade av utbudet och konstaterade snabbt att det är väldigt få klubbar som har nybörjarkurser för vuxna. Kan vara uppslag för en tråd. Sektor Socialtjänst erbjuder hjälp och stöd till familjer, barn och ungdomar som behöver det.


Det finns många föreningar framförallt med verksamhet för barn och unga men även för vuxna. Sommartid går det att hyra tennisbanor vid Nösnäsvallen eller i Toröd.

Vi erbjuder både stora och små att lära sig segla under sommarhalv-året. Våra klubbar erbjuder seglarskola för seglare i alla åldrar, på alla nivåer från nybörjare till kappseglare, från Halmstad till Strömstad. Hon har jobbat för två olika segelklubbar men även kommunalt och statligt som seglarinstruktör. Först för barn och ungdomar, och de senaste åren för vuxna i privat regi. Kerstin har kappseglat på klubbnivå i år.


Läs mer om seglarskolan. GKSS vill ge alla chansen att få segla och uppleva den underbara frihetskänslan det innebär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg