fredag 18 december 2015

Kär i kollega vad göra

Så olyckligt kär i en kollega - vad gör man? Visa endast Lör sep. Nu ett par veckor senare är det som en känslomässig storm när jag är med henne.


Kär i kollega vad göra

Jag är till min stora förvåning väldig kär i henne. Nu till problemet: Hon är precis sitt vanliga glada jag och behandlar mig som den kollega jag är. Hon har absolut ingen aning om vad som pågår inom mig. Har du blivit kär i en kollega ? Att träffas på jobbet är väldigt vanligt.


Nedan kan du läsa om vad som faktiskt gäller, rent arbetsrättsligt, om att bli kär på jobbet. Du träffar också Amanda och Stefan som blev kära i varandra på jobbet trots att de båda redan hade en relation. Idag är de lyckligt gifta. Han hade i höstas fått en ny, kvinnlig kollega och från början misstänkte jag inget.


Men nu började jag märka att hans ton var gladare när hon ringde än när han pratade med mig. Till slut konfronterade jag min man och då bröt han ihop och erkände att han nog blivit kär , även fast han försökt stå emot. Det är lätt att göra överilade saker när man är mitt i känslorna, säger Maria Farm. Ett annat konkret tips är att undvika att pussas och kramas på jobbet.


Eller åtminstone försöka. Det kan ju bli lite genant för kollegorna … Och som kollega till ett nyförälskat par, hur ska man bete sig? Jag tycker att du bör avvakta, ni kan prata med varandra som kollegor - förhoppningsvis kan ni prata på en personlig nivå och om han nu vore intresserad så kommer han till slut att ge dig pikar på om han är intresserad eller inte.


Kär i kollega vad göra

Var inte rädd för att dela med dig av dig själv, vad du har gjort i helgen eller vilka intressen du har. Försök att stå ut som individ och smält inte ihop med gruppen för mycket. Häng även med på saker jobbet anordnar som afterwork eller karaokekvällar. Flört eller relation – var tydlig. Han hade insett vad han riskerade och ville inte förlora oss, sina barn, sin familj.


Samtidigt inte förlora henne. Han menar att han aldrig känt så starkt för någon i sitt liv och inte vill riskera att förlora något som kan vara hans livs kärlek, och han inte känner så för mig längre och inte vet om han kan göra det igen. Det här tycker de stora företagen om kärlek på jobbet. Vad händer med jobbet om du blir kär i en kollega ? Många företag har bestämda regler för hur kärlek på jobbet hanteras. I en undersökning som Dagens Nyheter har gjort avslöjar några svenska arbetsgivare vad de tycker om kärleksrelationer på arbetsplatsen.


Stämmer det här in på din kollega ? Då kanske det är dags att testa det här! Läs även Gör din kille det här? Då är han för svartsjuk. Kär i chefen – vad gör jag? Fråga: Efter att ha varit chef på några småföretag klev jag i våras in på ett större företag som mellanchef.


Där fick jag äntligen en chef att se upp till, en riktig förebild. Tiden läker inte alla sår. Vad ska jag äta för att få i mig.


Jag känner också att jag aldrig ska kunna bli kär i någon annan. Om du förväntar dig att människor ska lyssna på dig så måste du också lyssna på dem. När du pratar med någon, vare sig det är en kollega eller en vän, kan kroppsspråk och tonläge avslöja vad en person känner, även om det inte sägs högt. Han är snygg rolig och smart.


Vi jobbar ganska tätt ihop. Dock har jag sambo sedan många år tillbaka. Jag vet heller inte vad kollegan tycker om mig, om det finns något eller om han bara ser mig som en god vän. Killen är år yngre och jag är hans överordnade på jobbet, vilket gör det hela sjukt komplicerat på så många nivåer. Hjälp, har blivit kär i en kollega.


Vi har samlat många år av kunskap och publicerar nu detta för alla att ta del av. Hej jag har velat berätta för killen jag gillar att jag är kär i honnom och nu har jag bestämt att jag ska skriva till honnom på alla hjärtans dag men vet inte vad jag ska skriva hjälp mig någon vi var bästa kompisar när vi var små men sen tog det slut och det var typ i första klass och jag har känt att jag gillar honnom sen då. Hur ska jag göra för att hantera detta? Jag ska strax svara på din fråga om hur du ska förhålla dig till din förälskelse i en kollega. Min utgångspunkt blir den som du själv lutar åt, att det bästa är att du bryter med personen.


Svar: Tack för ditt brev.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg