tisdag 29 december 2015

Logistikmässa kista

Kistamässan ligger mitt i nordens Silicon Valley, Kista Science City i Stockholm. Starta dagen med en god frukost och att nätverka med branschkollegor. Nätverksfrukosten avslutas med en föreläsning av Fredrik Reinfeldt.


Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Vi kommer ställa ut flertalet maskiner på mässan och det. Vilken fullträff det blev!


Vi vill ständigt utvecklas. KONFERENSPROGRAM Anmäl dig till konferensen här sök avbryt Selected day Alla dagar tisdag nov onsdag nov Alla dagar ti nov on nov filter Plats Lokal. Utställarna är mycket positiva till att Stockholm har en sådan här mässutställning, framhåller Camilla Lundin. På utställningsgolvet fanns två seminariescener med digert program under båda dagarna. Flaggskeppet kommer vara Tennant Msom är en sopskur med högtömmande soplåda.


Tälthallen för utgående gods klar! Avsnitt på den här sidan. Malmömässan är en modern mötesanläggning som ligger i hjärtat av Greater Copenhagen. Redo för omvälvande upplevelser? Hos Svenska Mässan hittar du Nordens vassaste utbud av mässor och konferenser.


Här kan du djupdyka i det som är viktigt på. Sveriges största guide över mässor och konferenser för privatpersoner och företag som letar efter en mässa eller konferens att besöka eller delta på. EAB är ett familjeföretag med verksamhet inom tre områden: Lagerinredningar, Portar och Stålbyggnader. Baserade i Smålandsstenar - med hela världen som marknad!


Den globala ekonomin blir allt mer beroende av logistik. Detta innebär stora möjligheter och risker. Mässan startade samma dag i Easyfairs regi och pågår till och med torsdagen.


Frukostträff på företag 1. ECEMBER BFF Julfest 1. Mötes- och mässarrangören Easyfairs slår samman sina förpackningsmässor under varumärket Empack. Samtidigt lanseras en ny parallellmässa – Logistics. Framtidstro på logistikmässa. Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse.


Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du användning av cookies. Läs mer om vår privacy. Välkommen till händelsernas centrum.


Till oss kommer människor från hela världen för att. Tullavdelningen består idag av sju medarbetare placerade i moderna lokaler i Kista. RMS Lagerinredningar, Eskilstuna. Tillsammans med våra kunder skapar vi effektiva, säkra och hållbara.


Logistikmässa kista

En ny spännande aktivitet under mässan i Kista är The News Studio. Arrangören Easyfairs vill med Retail Experience Live på Kistamässan utanför Stockholm skapa en ny form av mötesplats för detaljhandelns alla aktörer. Elmia Future Transport på Elmia i Jönköping är Sveriges ledande transport- och logistikmässa.


Här möts alla delar i logistikedjan för att utforma framtidens. Kommunen deltog på logistikmässa i Göteborg och Kista , på bomässa och näringslivsdag i Nyköping. Regeringen beviljade kommunen att ingå i det finska förvaltningsområdet. Ett folkhälso- och miljöutskott har inrät-tats.


Logistikmässa kista

Ett treårigt projekt kring missbruksfrå-gor – Utsikt – har inletts. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Claes. Claes har angett jobb i sin profil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg