måndag 14 december 2015

Apple id familjedelning

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Missa inte våra otroliga kampanjer.

Beställ online för snabb leverans. Följ sedan stegen på skärmen. På så sätt har alla sina egna inloggningsuppgifter och ni kan hålla isär informationen om var och en. Det går snabbt och enkelt, och du som förälder kan skapa konton åt dina barn under år. Du kan på så sätt styra över inköp, hålla koll på hur spaden används men också ha ditt eget ID för dig själv!


Men tänk på att barnen förr eller senare flyttar hemifrån och då kanske det inte är klokt att ni har samma konto. Se hur dina data hanteras. Med vår breda kompetens inom IT säkerhet kan ni känna er trygga!

Intresserad av att veta mer? Ta del av våra kundcase! Kolla vad som är aktuellt just nu! Be om köp är en funktion i Familjedelning som låter dig granska och godkänna köp som barnet gör, inklusive köp inuti appar. För yngre barn måste det vara någon av vårdnadshavarna som skapar kontot.


Med tanke på risken med köp-inuti-appar bör du emellertid se till att ta bort kopplingen till ditt kreditkort, eventuellt använda dig av funktionen Familjedelning. Har du ett sedan tidigare använder du dig naturligtvis av det. Allt som köps dras från mitt kort och man kan fritt hämta mitt tidigare inköpta material från de olika butikerna. Säkerhet­skopiering av inköpt musik är inte tillgänglig i alla länder eller regioner.


Apple ID Familjedelning. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Skills. Och svaret är Ja- det går, MEN man måste göra på ett speciellt sätt enligt min instruktion nedan. Om du fortsätter behöver du ett kreditkort som betalningsmetod för att använda familjedelning. Hej, Jag försöker skapa ett apple - id till mitt barn som är 7år.


Allt går bra tills jag måste verifiera att jag är vuxen. Jag har ett visakort registrerat och fungerande, men apple vill att jag lägger till ett kort för att verifiera att jag är vuxen. See how your data is managed.


Opens in a new window.

Fortsätt Du har kommit till rätt plats om du vill återställa ett bortglömt lösenord. Svaret är Familjedelning. Så länge Familjedelning är påslaget kan alla medlemmar ladda ner och använda allt som har köpts med familjeöverhuvudets konto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg