fredag 25 december 2015

Spackel biltema

Spackel biltema

Välkommen in till hela familjens varuhus. Glöm inte att även besöka vårt café under ditt besök i våra varuhus. Se våra senaste produktnyheter. Läs katalogen redan idag!


Hitta ditt närmaste varuhus. Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans.


Handla online till toklåga priser. BAUHAUS - När det måste bli bra! Med rätt spackel , lämpliga spackelverktyg och lite träning kan vem som helst jämna ut hål och sprickor i väggar och möbler. Kom till Biltema för att hitta. Vattenbaserat, mycket fingraderat spackel med god färgbärighet.


Lämpar sig för spackling på trä och snickeriarbeten inomhus. Vid spackelslipning bör ögonskydd och ansiktsmask användas. Som användare av Mitt Biltema kan du handla kampanjprodukter till specialpriser, skapa inköpslistor för alla tillfällen och få en översikt över dina köp med digitala kvitton. Dock är spacklet lösare än vanligt spackel och var väldigt lättarbetat och fungerade kanon bra att spackla över vävtapet! Jag håller på att spackla och slipa en glasfiber fasad just nu och börjar med vanligt glasfiberspackel för att fixa det värsta men sen så ska det andra spackel på och jag undrar lite lätt om biltemas spackel är bra.


Jag har hört bra om det men tänkte kolla lite vidare. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Dess fina fyllnadsmedel ger en mycket slät yta redan innan slipning och är därför ett mycket bra val vid exempelvis bredspackling innan tapetsering eller målning.


Det fungerar naturligtvis också lika bra för att fylla ut håligheter, sprickor eller täcka skarvar. Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. Det är väll i princip samma sort spackel. PP1som jag är mycket nöjd med förutom priset? Nu när jag ändå har en tråd uppe kan jag fråga samma sak om biltemas Polyester.


Bilspackel, båtspackel och hobbyspackel. Marineprodukterna är en serie båtspackel där vi har spackel till både över och under vattenytan, Polyester reparationsset innehållande allt du behöver för att laga ett hål i tex en glasfiberkåpa. Vi har spackel för de allra flesta behov! Tja de funkar finfint smile se till att ha så mycket glasfiber som möjligt smile deras vanliga spackel är lite för hårt tycker jag, men glasfibret är. Amatör som jag är försökte jag sätta på glasfiber- spackel direkt, men.


Spackel biltema

Nu har jag redan köpt kg glasfiberspackel för 99kr från biltema vilket. Så kg plus härdaren blir 1spänn för kg mycket bra pris. Väntade kanske minuter, och körde sedan igen med vispen innan jag hällde ut spacklet.


Det som kan vara orsaken (förutom vatenmängden) var att det satt en klump kvar på insidan av hinken som jag inte lyckades blanda in. Jag upptäckte den när jag hällt ut spacklet. Spackel är från t ex Biltema. Klumpen var ca 5x4x2cm. Då spackel generellt sett är en liten kostnad i sammanhanget, lönar det sig att satsa på kvalitet.


Spackel biltema

Använd ett spackelsom liknar den underliggande ytan – i grovlek – så att spacklet anpassas till det övriga underlaget. Förutom grovleken ska spacklet anpassas till miljön, exempelvis krävs ett särskilt spackel för våtutrymmen. Se även till att du använder rätt verktyg, så att arbetet går så smidigt och lätt som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg