måndag 21 december 2015

Phuket sevärdheter

Boka populära rundturer på Viator. Snabb och enkel köpprocess. Vi förhandlar så att du slipper. Over Million Visitors. Phuket In Thailand Search Now!

Try iDaily and Save Time. Vi har själva fått chansen att uppleva lugnet på Kata Beach, de spännande aktiviteterna på Karon Beach och festligheterna på Patong Beach. Vi tipsar om stränder, restauranger, utflykter och sevärdheter du inte vill missa på resan. Men bäst av allt är nog att bara slappna av och njuta av vackra vyer och öns underbara solnedgångar. Besök någon av de stora marknaderna och varför inte gå på shopping runda i utkanten på Central Festival eller på Ocean.


God kvällsbufé kan också ätas här. Hitta hit: På huvudvägen mellan Chalong Circle på väg mot Kata Beach.

Hit reser du för att njuta av vädret, stränderna, kulturen och maten. Gibbon Rehabilitation Project, ett projekt för att ge tillfångatagna gibbonapor sin frihet tillbaka. Boat Plaza är en plats där man kan hyra enklare båtar med pedaler eller ge sig på andra spännande sätt att åka på vattnet. Populära utflykter och sevärdheter. Beroende på var man bor så kan man till och med promenera hit, det ligger vid slutet av Cape Panwa.


Det räcker med en timme eller två för att se på allt, men det kan det vara värt. Akvariet som omhuldas av vackra sjöar rymmer över 1marina arter som kan beskådas såväl i avkopplande som i pedagogiskt syfte. Okej, det ska sägas direkt.


Men det thailändska charterresmålet framför alla erbjuder i stället massor av shopping, ett fartfyllt nattliv, mer än stränder och ett stort restaurangutbud. Vi har all information du behöver, från priser och tider till valmöjligheter med köföreträde och mobilvouchers, så att du kan boka i förväg med GetYourGuide och göra det mesta av din resa till Thailand. Det finns två broar från fastlandet till ön så man kommer enkelt fram. Aktiviteter och sevärdheter.


Vad gäller aktiviteter så vinner Hua Hin. Genom att fortsätta använda vår sida godkänner du vår användning av cookies. Här kan du läsa mer: Information om cookies.

Medeltemperaturen är ° C, med en temperatur på minst ° C och en högsta temperatur på ° C. Temperaturen ligger någonstans kring 2 grader. Detta vattenfall är en nationalpark i Kradai Mountains. Det är ett medelstort vattenfall med nivåer. Sevärdheter i Ka-pong-distriktet Lamroo Vattenfall. Koh betyder ö så Koh Lanta är alltså Lanta-ön men vi talar inte om en enda ö för här handlar det om.


Det här är ett rätt stillsamt samhälle och det finns bara några få sevärdheter , bland annat ett litet tempel, minigolfbana samt lokalbornas egen marknad på torsdagar där du kan se marknadsstånd med spännande fisk och kryddor. I mitten av april firar man det thailändska nyåret, songkran, med ett gigantiskt vattenkrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg