torsdag 10 december 2015

Norwegian ungdomsbiljett

Boka Nu och Spara Upp till. Enkelt och billigt hos Travellink! Jämför flygpriser online! Norwegian - Billiga populära destinationer. Vi har de billigaste biljetterna.


Norwegian ungdomsbiljett

Villkor för ungdomsbiljett. För att boka ungdomsbiljetter måste du vara mellan och år och inte vara år eller äldre på avresedagen. Du som är mellan och år kan boka ungdomsbiljetter til extra lågt pris på alla inrikeslinjer i Sverige samt mellan de nordiska huvudstäderna. Benytt kampanjekoden UNDERved bestilling på norwegian. Du må kunne vise offentlig godkjent legitimasjon ved ombordstigning (f.eks. bankkort, førerkort, pass eller lignende).


Alderskontroll blir utført ved gate. Då har du fortfarande möjligheten av boka en ungdomsbiljett till ett riktigt bra pris. Det är enkelt att boka en ungdomsbiljett. SAS Ungdomsbiljett kan du förvänta dig biljetter från 3kronor.


Norwegian ungdomsbiljett

Det finns ett begränsat antal ungdomsbiljetter på varje flight och priset kan stiga något. Hitta våra billigaste flyg med lågpriskalendern. Barn i åldrarna 2–år som reser med en annan person som är minst år och som reser på en SAS ungdomsbiljett kan också boka SAS ungdomsbiljetter. Ensamresande barn kan inte resa på SAS ungdomsbiljetter. Kontakta SAS Customer Service för att boka.


Hitta flygresor till mer än 1resmål över hela världen med vår lågpriskalender och boka nu. Biljetterna finns nu till försäljning från 2kr per enkel resa. Klicka här för att boka biljett och ange rabattkoden UNDER26. Ungdomsbiljetter – Gäller ungdomar från år till och med år (man får inte ha inte fyllt år på avresedagen) – Resenärer som reser med ungdomsbiljett måste kunna uppvisa giltig. Nya lägstapriset för ungdomar blir 2kronor för en enkelt resa.


Här kan man också boka ungdomsbiljett från till år. Man måste vara medlem i Eurobonus för att kunna boka en ungdomsresa och det går inte att kombinera med en vuxen resenär i samma bokning. Priser från 2kr enkel resa. Kostnad för reservation av sittplats. Alltid extra bra priser för ungdomar.


Flyg billigare på ungdomsbiljett med BRA. Med låga priser och kundvänliga lösningar har bolaget haft en stark passagerartillväxt de senaste åren och erbjuder över 4linjer till mer än 1destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailan Västindien och USA. De kollar nog mest så att det är rätt namn som står på biljetten. Resenärer under år kan boka SAS ungdomsbiljetter för grupper om de är tio eller fler personer. Perfekt för skolresor.


Få rabatter och tjäna EuroBonus-poäng. Med Mecenat får du studentrabatt hos tusentals företag. Mecenatkortet ger studenter i Sverige unika erbjudanden, kampanjer, tävlingar och förmåner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg