måndag 7 december 2015

Giraff slipmaskin hyra

Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Hemma på 2-dagar för lagervaror.


Slipmaskin ” giraff ” Långhalsad slipmaskin inklusive dammsugare med verktygsfäste. Lämplig för slipning av spackel och tapetskarvar på väggar och tak.

Filterkostnad samt en dammsugarpåse ingår. Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. Väggslip Giraff , Flex. Koppla till en dammsugare och du får i princip dammfri slipning. Tapetskarvs-slipar ett normalstort sovrum på en halvtimme!


Vi är det lilla erfarna företaget med professionella maskiner och personlig kontakt. Giraff Slipmaskin Hyra - företag, adresser, telefonnummer. Din sökning på giraff slipmaskin hyra gav företag och du har nått slutet av listan.

Hyr enskilda maskiner till mindre projekt, eller allt du behöver till ett större projekt. Vi välkomnar såväl större och mindre aktörer som hemmasnickare. Att hyra maskiner ska vara enkelt tycker vi.


Du kan hyra en EDGE slipmaskin på många ställen i Sverige och fler tillkommer hela tiden. Här hittar du en aktuell lista över alla uthyrningsställen. Hittar du ingen uthyrare i er region? Wall Grinder giraff på Jula och hämtade samtidigten ny katalog i går och giraffen ser ok ut. Noterade dock på sidan cai katalogen att det verkar komma en ny variant av denna, den var enligt katalogen på 600w (150w mer) och hade en liten knopp (handtag) på motorhöljet.


Det följer med både runt och triangulärt sliphuvud. Kan med enkelt handgrepp förlängas till meter med förlängare som igår. Maskinen är utrustad med ställbart utsug som suger fast mot vägg eller tak, vilket gör jobbet mycket. Giraffen komplett med damsugare : Sliputrustningen består av Giraffen och dammsugare med slangpaket.


Förutom hyrkostnaden tillkommer kostnad för förbrukade slippapper och dammsugarpåsar. Effektbehov: 2volt amp. Hos oss kan du hyra giraffslip för väggar och tak. En giraffslip är mycket lätthantera underlättar i ditt arbete på ett ergonomiskt sätt och minskar slipdamm avsevärt. Till maskinen ingår även en dammsugare.


Slippapper finns att köpa till.

Hyr dina maskiner hos Hyres-Maskiner i Ö-vik! Kontakta oss för att hyra giraffslip! Här finns problemlösare i form av handverktyg, elverktyg och maskiner, samt svets- och.


För dig som gillar att fylla verktygslådan och fixa själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg