måndag 21 december 2015

Long beach koh lanta restauranger

Upp till rabatt, boka nu! Onbezorgd genieten met TUI! Koh Lanta erbjuder allt vi älskar med Thailand. Ko Lanta , Thailand: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Ko Lanta och sök efter kök, pris, plats och så vidare.


Stranden är lugnare än Klong Dao, men ändå ganska livlig (betydligt mer nu än när vi var här första gången). En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt. Long Beach är nästan kilometer lång. Det har tillkommit en del ställen på Lanta under senare år, nya restauranger öppnar i snabb takt vilket gör att det idag finns ett anständigt utbud av matställen.


The beach is super and great for all ages. We just wandered down the beach every day and tried a different restaurant. Det finns inga häftiga korallrev men vattnet är väldigt rikt på spännande fiskar att spana in! Vi kom fram till vår bungalow, somnade direkt och hade ingen aning om hur det skulle se ut när vi vaknade.


Long beach koh lanta restauranger

Morgonen därpå drog vi upp gardinen, såg rakt ut på en helt folktom strand och en klarblå himmel. Vi åt frukost och sedan hängde vi vid poolen och stranden. Här erbjuds boende med en restaurang , gratis gästparkering och en bar. Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger.


Vi hade en budget på ca 6kr för oss alla fyra per natt inklusive frukost och vi höll oss ganska bra till den. This is a nice beach , quite long in duration like its name suggests. There are plenty of bars and restaurants along the beach as well as cafes and open-air massage places.


Long beach koh lanta restauranger

Vår medlem Annika, alias Aniika, guidar oss till sitt eget paradis på jorden - en strand med glittrande vatten i Thailands övärld. Läs mer om stränderna här. Hotellet passar både par, vuxna och barnfamiljer. Många hus har en egen pool. Restauranger , caféer och enklare shopping finns på promenadavstånd.


Vi har hus såväl för den lilla familjen som för det stora sällskapet. I söder finns mindre och väldigt sagolika stränder. Barfota på en öde strand i ett blomsterhjärta eller under ett blomster altare på en av de större resorten. Vilket ni än väljer så ser vi till att varje ceremoni blir unik och sydd efter era drömmar och önskemål! Slow down Lanta , längst söderut på Klong Dao beach.


Same Same But Different, Ba Kan Tieng Beach , en av stränderna långt söderut på ön. För volleybollplanerna. Sai Naam Lanta Restaurang. I vår restaurang finns platser både inne och ute. Thailand Vi serverar både thailändsk mat, europeisk mat och har en mycket uppskattad barnmeny som brukar vara barnens favorit på Lanta , med pannkakor, köttbullar mm.


The Fitness centre is the only fully equipped gym on the island! Villan är tillgänglig att hyra för kortare och längre vistelser under kommande säsong. Den km långa stranden ser du från villan och med endast 50m till vattnet är läget helt fantastiskt. Amenities such as ATMs, minimarts and clinics are also marked. Prova sopp-köken borta på Long - beach (nära Seven).


I slutet av Kantiang Bay mot nationalparken till finns en restaurang ägd av en svensk. Jag tror restaurangen heter Moon eller nåt sånt. Fantastisk utsikt och jättegod mat.


Den heter Noon Sunset Viewpoint och är en av mina favvorestauranger på Lanta. Dock är det många som tror att den. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg