fredag 18 december 2015

Att fylla 50 år kvinna

Att fylla 50 år kvinna

Klimakteriet kan ge sig till känna: De flesta kvinnor förväntar sig nog inte att känna av klimakteriet förrän de har hunnit fylla , men enligt näringsfysiologen Jane Michell kan känningar dyka upp tidigare än så. Enligt henne beror det på att kroppen bara har ett visst antal ägg, och när de är slut kan kroppen uppvisa symptomen. Detta är ett humoristiskt tal till kvinnan om nöjet att fylla år. Jubilaren ska gilla fart och fläkt och ha vuxna barn.


Att fylla 50 år kvinna

Det här talet är tänkt att hållas för en kvinna som fyller femtio år. Efter dina år mår du bra av allt du har gått igenom och lärt dig. Det finns ingen anledning att vilja vara i 20- års åldern längre, för nu är du utrustad med erfarenhet. Londons socitet är full av kvinnor av ädlaste börd som av egen fri vilja har varit i. Se till att röra på dig regelbundet.


Fylla år – utan -årskris. Fortfarande fullt aktiv! Men för det flesta kvinnor står klimakteriet och knackar på dörren. För många kvinnor innebär det inte några större besvär. Men symptom som svettningar och värmevallningar förekommer hos procent av alla kvinnor i övergångsåldern.


Gratulationstext år – Text till kort. Man är aldrig för gammal för att bli yngre. Vid femtio är det dags att ge sig hän – innan allt annat ger sig av.


Når man är gammal knarrar det i kroppen på en och knäna knakar och tänderna ramlar ut. Skulle någon vilja hjälpa mig rimma ihop en text. Födelsedagshälsningar förslag.


Att fylla 50 år kvinna

Grattis till härliga år Ungdom är ett fel som går över med tiden. Vi vill med detta telegram dig hylla nu när du femtio år skall fylla hoppas dagen fastnar i minnet för du är bara tjugofem år i sinnet! Lyckliga du som fylla får Skål för dina år. Gamla gubbar inte att förakta.


Jag hör ibland uttryck om att är det nya 3 vilket får mig att undra – vad menar ni med det? Det finns en stark ungdomskultur som uppmanar oss att vara unga hela livet. Att fylla jämna år som är olika uppskattat från person till en annan.


Om du tror att en års fest skulle uppskattas så är det en bra “present” att hjälpa till att planera och genomföra den festen. Det första ni bör bestämma är hur pass stort kalas ni, och födelsedagsbarnet, önskar ha. Jag har alltid frågat mig själv varför en man på år alltid ser yngre ut än en kvinna på år.


Hon tänkte att livet och. Min bror fyllde år och hade värsta partyt. Det blev en hel del dans och det var helt underbart att se min pappa dansa på dansgolvet.


Han och hans flickvän dansade i flera timmar. Så skönt det är att ibland bara vara. Och jag också så klart! Alltså inte vara mamma. Han sa att han hade sparat i år.


Den jäkeln lurade mig. Jag trodde att han pratade om pengar… Det gamla paret skulle ha sex, men gubben hade svårt att få in den. Till slut gick han ut i hallen och hämtade ett litet skohorn som han lade den skrynkliga manslemmen på och förde in den försiktigt. Till farmor Lisa, 7 år från barnbarnen Mel: Djungelboken, Ja vill va’ som du. Att bli äldre är nåt man fasar för – bli gammal, grå och trist käpp och hatt, pensionärsrabatt och shoppingvagnen kommer sist.


Till Anna-Lena år från vännerna Mel: Cornelis ” Brevet från Kolonin”. Idag är Dagen Du ska fylla då vill vi alla sju Din speciella dag förgylla! Med glädje och lycka vi Din tårta vill smycka! Puss på Dig Älskling och barnens lilla Pappa, Du är fortfarande ung och har halva Livet kvar att slappa!


Vi önskar Dig alla Lycka till framöver Kramar från alla Dina pärlor vi finns här för Dig om du behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg