fredag 18 december 2015

Sveriges sexigaste män

Zlatan Ibrahimovic, Alexander Skarsgård och Måns Zelmerlöw är tre av dem, enligt det nya numret av Veckorevyn. Lite oväntad etta: Mando Diaos sångare och gitarrist Gustaf Norén, 25. Skönt att rocken är sexig igen.


Jag har väl lite av den där fulvackerheten, säger han. Söt som ett geléhallon” Guldbollenvinnaren Fredrik Ljungberg är tvåa på listan.

Förra året utnämnde tidningen People Maroon 5-sångaren Adam Levine till världens sexigaste man. Varje år utser improveme. Här hittar du både skådespelare, kungligheter, artister, bloggare, idrottsstjärnor och andra kända profiler. Förutom utseende tar jurygruppen, som består av improveme.


Sveriges hetaste män. George Clooney har hyllats som världens vackraste man i årtionden – och det är jättebra att hans status numer bevisats av vetenskap, säger De Silva, som driver ett plastikkirurgicenter i London, till Daily Mail. Förra året publicerade De Silva även en mätning av de snyggaste Hollywood-kvinnorna.

Kanske har det med Arga Snickaren och nutida inredningsboom att göra – händiga karlar som kan fixa hemma. Killarna vill helst ha en vårdande sjuksköterska. Funderar du på att byta karriärsbana? Att det vimlar av välskapta svenska män är ingen nyhet, men vilka är egentligen hetast?


Spana in bildgalleriet för att se topp tio – resten hittar du i tidningen. Och överst på tronen hamnar återigen flickfavoriten Robert Pattinson , 26. Twilight”-hunken har toppat listan fyra år i rad och trots att han hållit sig undan rampljuset och tampats med flickvännens otrohetsskandal verkar inget kunna klå den skådespelende brittens sexighet.


Resultatet var inte det man kunde tro. I vår butik för vuxna har de ingen makt. Det är bättre att tänka på vilken sexig look du vill skapa för din partner. Blake Shelton själv har svårt att förstå varför han valts. En tisdag som denna tänkte vi att vi kunde bjuda på lite ögongodis för er flickor där ute.


Några bloggare kom med på listan och. Sponsorer: Scandalbeauties. Män spenderar mer pengar än kvinnor och de som spenderar allra minst är den yngre generationen.

Men de vill inte säga det eftersom de trodde att han med sin bakgrund som punkare inte skulle dyka upp. Sexiga kalsonger och underkläder. Specialist på Jockstraps, String, G-String, Stringkalsonger, open cut, see trough. Fri frakt vid beställningar.


Som 18-åring tjänade bloggerskan dessutom sin första miljon… Det finns med andra ord ALL ANLEDNING att lägga in en stöt på henne i sommar. Om man bortser den lilla detaljen att hon har pojkvän. Vimmelprinsessans blogg.


Hon fick kontrakt med Bert Karlssons skivbolag Mariann Grammofon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg