tisdag 8 december 2015

Gastromax termometer manual

Köp Termometer med dagars öppet köp hos Elgiganten! Welch Allyn, Braun, Beurer med flera - köp billigt Online! Stort utbud av produkter från kända varumärken. Beställ smidigt online idag! Delbetala i upp till månader.


Smart appstyrd kökstermometer med timerfunktion och Bluetooth (med en räckvidd på m fria ytor). Appen larmar när maten nått rätt temperatur. Bli först med att recensera denna produkt. Antal: Lägg i varukorgen. Termometern stänger av sig själv om den varit oanvänd i minuter.


Rengör sonden och sätt på skyddshuven när ni är klar. Batteribyte Öppna batteriluckan. Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.


Denna digitala stektermometer från GastroMax hjälper dig att avgöra när maten eller drycken är klar att servera. Den visar på bara några få sekunder den aktuella temperaturen och blir därför en riktig hjälpreda i köket. Funkar för såväl kött som välling, vin eller bakverk. Vi erbjuder ett brett sortiment inom Julbak online. Nu kan jag använda termometern utan att behöva stänga av spisen för att ta temperaturen för att sedan sätta på spisen igen.


Hastighetsmässigt så är den mycket snabb! Det går inte att jämföra med billigare termometrar från ICA, IKEA m. Dessutom så finns ett imponerande antal givare till denna termometer. För att få bästa möjliga funktionalitet tar vi hjälp av professionella kockar i vår produktutveckling.


Gastromax termometer manual

Gastromax Orthex kan också styras med en app, men är till skillnad från Thermowire även försedd med en dosa med display. GastroMax produktdesign är skandinavisk och vi samarbetar med flera nordiska designers. Gastromax Appstyrd Kökstermometer – En riktig hjälpreda vid grillning och.


En mycket enkel termometer som ger dig rätt temperatur på bara fem sekunder. Steken lagades i en klotgrill, men samtliga testade termometrar kan användas både i grill och i ugn. Vi har testat både manuella och trådlösa. Gör matlagningen lite enklare, med den här smarta termometern. Via en app kommer termometern sedan avge ett larm i mobiltelefonen när maten uppnått den temperatur du ställt in.


Gastromax termometer manual

Via Bluetooth är räckvidden meter. Handla Slickepott med Termometer Gastromax online från din lokala ICA-butik. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud. GastroMax är märket som låter dig uppfylla detta, vare sig du är den passionerade hemmakocken eller det kräsna proffset.


Alla produkter från GastroMax är framtagna i samarbete med professionella kockar och designers, alla med funktionalitet som utgångspunkt, för att ge dig en så pålitlig produkt som möjligt. Korrekthet ± ⁰C för temperaturer -1⁰C. En elektrisk LCD-display som är enkel att avläsa.


Använd ej termometern i ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg