måndag 7 december 2015

Handla med paypal

Betala med PayPal , när du handlar i nätbutiker. Du kan tryggt handla i svenska och utländska nätbutiker, från både dator, mobil och platta. Använd PayPal , var du än är.


Du kan handla på tusentals webbplatser över hela världen och föra över pengar till vänner och familj nästan var än de bor. Med PayPal -appen kan du hålla koll på kontot från mobil och platta. PayPal är kostnadsfritt för konsumenter och fungerar friktionsfritt tillsammans med ditt befintliga kreditkort och lönekonto.

Du kan reglera skulder, låna kontanter, dela upp räkningar eller dela upp utgifter mellan vänner utan behov av uttagsautomat eller checkar. Handla EJ med PAYPAL ! Fan vad jag blir förbannad. Då visar det sig att när dom konverterar så gör dom.


Svenska nätbutiker där man kan betala med Paypal ? Jag handlar massor på nätet utan Paypal , givetvis ska man uppge kortnummer, det gör du ju alltid om du handlar med kreditkort, också i en fysisk butik. Du får väl göra en bedömning om hur trovärdig sidan är. Googla den, kolla Trustpilot eller liknande.


Men jag har aldrig varit med om att man skulle skicka nån ID om man betalar med kort.

Du slipper uppge ditt bankkontonummer, och du får dina pengar med detsamma. Om något går snett med en försäljning kan PayPal hjälpa dig (regler och villkor gäller). Har fått in pengar på mitt paypal konto men kan tyvär inte få ut dem och undrar om någon vet någon svensk webbutik som säljer roliga grejjer och kan betala med paypal ! Kan vara utländsk hemsida men då ska den ha billig eller helt gratis frakt. För att kunna länsa ditt konto räcker det då med att komma över informationen som står på ditt kort, eller som du skriver in för att genomföra ett internetköp.


Köparskyddet omfattar alla kvalificerade köp där PayPal har använts samt betalningar gjorda via vår webbplats. För att utnyttja fördelarna med köparskydd kräver vi bland annat att PayPal -kontot är välskött och att en eventuell tvist inleds inom 1dagar efter köpet eller betalningen. Våra villkor och regler gäller. Hos oss kan du betala via PayPal.


I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal -kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal -konto och därefter bekräfta betalningen. Bra priser och snabb leverans. When a great deal means a great deal!


Just nu får du som ny PayPal -kund kronor att handla för på Tradera. De tar isåfall runt 3- mer än min bank. Det är klart bättre att ge sin kortinfo till PayPal , än till de 1talet olika siter man har använt PayPal kontot för att handla från.


Utan att verifiera vem man är fick man inte handla för speciellt mycket, och att hålla på och skapa nya konton allt eftersom gränsen överskrids var inte speciellt roande.

Jag har funderat lite på det här med med Paypal då det verkar smidigt. Men jag känner en viss osäkerhet då jag personligen inte vill handla saker med kort över internet oavsett. Jag undrar när man Registrera sig hos Paypal måste man skriva in sina riktiga konto uppgifter? Saldot kan i sin tur sedan användas för köp i de nätbutiker där man kan betala med PayPal och för kostnadsfria överföringar till vänner och familj.


Men när du lämnar Sveriges gränser med datormusen gäller andra regler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg