torsdag 17 december 2015

Netto jobb

Högt tempo, goda möjligheter och fantastiska kollegor. Vill du en bli en av Nettofamiljen? Se lediga tjänster hos oss på Netto. Att arbeta med oss på Netto är som att arbeta med en stor familj.


Vår kultur bygger på gemenskap, engagemang och glädje. Vi uppmärksammar varandra, både kollegor och kunder och hos oss visar vi vägen genom handling.

Vi letar alltid efter människor som delar vår positiva attityd och vill vara en del av vår kultur. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Det ger dig förhoppningsvis en idé om vilken tjänst som skulle kunna passa just dig. Jag har faktiskt ett annat jobb som jag kan ta istället så på tal om att inte ha jobb : Jag sökte flera jobb när jag fick gå ner på eftersom man inte klarar sig så bra på det.


Tackade nej till eftersom det var mest tid på netto. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för.

Läs mer om intressevisning här. Vi synes, at Netto er en fantastisk arbejdsplads – vil du være med på vinderholdet? Hvis du ikke finder en stilling af interesse, er du velkommen til at oprette din profil i vores jobbank.


Her kan du også følge med i vores ledige stilling på mobilen. Hos oss på Netto hittar du kända varumärken till ett riktigt lågt pris men även prisvärda kvalitetsvaror från våra egna varumärken. Med Indeed kan du söka miljontals jobb online för att hitta nästa steg i din karriär. Med verktyg för jobbsök, CV, företagsrecensioner, med mera, är vi med. På Netto är vi alla lika i vår strävan att uppnå våra mål.


Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt gemensamma mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Var du än påbörjar din resa inom Nettofamiljen finns det inget som säger att du måste stanna där. Netto är en av Sveriges mest kända lågprisvarukedjor och säljer främst mat, men även produkter inom exempelvis heminredning, friti böcker, leksaker och hushållsapparater. På Nettos hemsida kan du hitta aktuella Netto -erbjudanden, hitta närmsta Netto butik samt läsa om företagets breda sortiment.


I ekonomisammanhang kan begreppet syfta på ett belopp som exempelvis löner och intäkter medan i handelssammanhang menas exempelvis vikten av en vara, så som vikten av innehållet i en konservburk. Netto och brutto används oftast i handels- och ekonomisammanhang. Räkna ut lön efter skatt.


Kalkylen baseras på Skatteverkets egna tabeller. Vi är unga och gamla, pratar Sveriges alla dialekter och är engagerade i olika frågor och ämnen.

Det vi har gemensamt, förutom att vi alla är anställda av samma företag, är att vi har roligt och trivs på jobbet. Hitta dit nästa jobb eller din nya medarbetare. Många rekryteringslösningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg