tisdag 15 december 2015

Golfskolor sverige

Billigt Bilsemester till Sverige med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Mi PGA utbildningsskala. Golf är en sport som fortfarande fascinerar mig.


Performance Golf Schools är resultatet av vår vision om att erbjuda träning och information i världsklass.

Vill du bli bättre på golf? Skåne, golfkurser i södra sverige , golflektioner och gröntkort kurser i Skåne,helsingborg,landskrona,lunbarseback,malmö,skanör,falsterbo. Golfresan till Spanien, helt fullbokad! Vi ses i soliga Spanien i april.


Med deras gedigna erfarenhet och utbildningsnivå får ni en golfresa som är både trevlig, utvecklande och bekväm. Vi arbetar med golfinstruktörer i hela Sverige som erbjuder dig som både nybörjare eller mer erfaren golfare golfresor och golfskolor i grupp. Vi har skapat den i Sverige och från alla hörn i världen från de bästa i sin specialitet ,de kända ,och de okända.


Vi erbjuder golfresor, gruppresor och golfkurser till noga utvalda destinationer och golfanläggningar.

Välkommen att boka din golfresa hos oss på 360golf. Pro på Visby GK, Gotland. Austerlings Golf i Portugal och på Gotland. Huvudtränare på Knistad GCC samt drivit golfskolor sommartid.


Mest golf för pengarna! Fatah Guedra, head pro på Ängsö Golfklubb i Västerås, har i många år främst i egen regi genomfört golfskolor i både Sverige och utomlands. De många återkommande golfarna vittnar om en lyckad kombination av en uppskattad golfskola och fina resmål. Boka golfweekend och få green fee och mycket annat. Vi kunde bara inte motstå vad Hook har att erbjuda.


Vi har allt från golfskolor och golfresor till en helt skräddarsydd upplevelse. Tveka inte att kontakta oss när du ska ut och resa. Vi arrangerar golfresor till några av världens mest populära golfresmål.


Vi väljer våra destinationer med omsorg, våra utvalda hotell håller god standard och. Efter år som researrangör i bl. GolfMartin Travel arrangerar golfresor och golfskolor där service och kvalité är i fokus.


Spanien, Portugal, Danmark, Norge och Sverige vet vi vad som är viktigt när du ska åka på golfresa.

Hos Golf Plaisir blir du väl omhändertagen och vi ser till att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester. På Frösåker hittar du fantastiska träningsmöjligheter, en otroligt fin studio med unika möjligheter för inlärning och utveckling. Golfskolor i den bästa miljön du kan hitta!


Vi har regelbundet landslag och europatourspelare på besök tack vare den kvalitet vi kan leverera. Vägbeskrivning Visa större karta. Utveckla din golf med Golf Joy Academy och våra tränare Henrik Staff, Uffe Pettersson, Anders Israelsson.


Följ med på någon av våra golfskolor som innehåller mycket träning och coachning med för att just du ska kunna utveckla ditt golfspel. Givetvis har vi alltid förbokade start- och träningstider. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med Headpron på Sotenäs Gk i Smögen Bohuslän. Vårt uppskattade samarbete med Rolf Lossius, som håller i våra golfskolor , fortsätter. Vi har ett begränsat antal platser till förfogande så anmäl er i god tid.


Vi har en vacker 18-hålsbana och hos oss är golfen ett självklart inslag. Ta grönt kort eller unna dig en trevlig golfweekend med övernattning och god mat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg