torsdag 31 december 2015

Elite grand hotel gävle

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online.


Elite grand hotel gävle

Här finns även den trevliga restaurangen Grands Verands med utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 1personer. Elite Grand Hotel är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 1hotellrum varav två pampiga sviter. The hotel has a lovely restaurant and bar overlooking the river Gavleån, and conference rooms accommodating up to 1people. Hotellet är ett vackert fyrstjärnigt hotell som erbjuder 1hotellrum, varav sviter, vacker restaurang med bar och utsikt över Gavleån samt konferensrum med kapacitet för upp till 1personer. Vissa rum har också soffa eller utsikt över ån.


Från måndag till lördag kan du avnjuta någon av rätterna från Elite Grands à la carte-meny. På söndagar kan du äta frukost fram till kl. Bolaget har 4anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Upplev en hotellfrukost utöver det vanliga i Gävle. Vi välkomnar både hotellgäster och besökare till vår matsal på en fantastisk frukost.


Elite grand hotel gävle

Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i vår mysiga restaurang. Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell med hög standar centralt belägna i svenska städer från Kiruna i norr till Malmö i söder. Läs riktiga recensioner - boka nu!


Hotellet har bubbelpool, bastu, gym och en restaurang med utsikt över Gavleån. Hittar du hotellet till ett lägre pris någon annanstans så matchar vi det genom vår prisgaranti. Hotellet huserar i den fastighet som förr inhyste anrika Grand Hotel. Här bjuds ni på en unik miljö där storslagen byggkonst möter moderna trender.


På det fyrstjärniga hotellet väntar relaxavdelning, vacker restaurang, bar och utsikt över Gavleån. Värderingen för sovkvalitet är dock lägre med ett medelvärde på 4. Följ med oss på ett spännande smakäventyr på Grand Hotell i centrala Gävle ! Vi arrangerar olika vinprovningar, ölprovningar och whiskyprovningar tillsammans med goda delikatesser så som ost, choklad och lakrits. Eventen tar plats i ett väldigt mysigt rum med anrik historia för oss Gävlebor. Vi anordnar även privata event vid. Grand Gävle Hotel Boka nu, betala senare.


Hitta lägsta pris hotell i Gävle Jämför priserna. Med sin moderna fyrstjärniga standard bor du verkligen med ett toppenläge till vad stan har att erbjuda – och har dessutom centralstationen alldeles intill. Hotellet erbjuder en helt ny relaxavdelning med ångbastu, bastu, jacuzzi och en upplevelsedusch. Champagneprovning Champagne har i flera århundraden varit det vin som dricks i samband med högtidsstunder.


Elite grand hotel gävle

Choklad och vin har länge varit förknippat med romantik och kärlek, kanske som det givit så mycket njutning genom århundraden. Men choklad är också nyttigt! Gävle , Sverige Välkommen till Clarion Hotel Winn, mitt i centrala Gävle med närhet till shopping och sevärdheter.


Med ett stort utbud av konferens- och mötesrum, bar- och restaurang Brasserie Absint och relaxavdelning med gym och pool är detta en självklar mötesplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg