fredag 11 december 2015

Spontat virke 45 mm

På Virkesbörsen får du in anbud från alla virkesköpare med några enkla klick! Det är otroligt enkelt! Vad är ditt virke värt?


Vi hjälper dig hitta lägst pris på produkter inom renovering och bygg. Spontat virke och profilerade lister benämns i handels­ledet med totala bredden (B).

I svensk standard anges för dessa varor i stället täckande bredd (C). Totalbredd bredd 1mm. X 1Norrlandsfuru, Golv. Råspont är brädor som är spontade längs med hela brädan för att vid sammanfogning av flera brädor få en tät och jämn yta.


Råspont är spontat virke som ofta används till underlag vid taktäckning med t. Brädorna går att få med ändspont eller utan. Slätspont är spontad längs med brädan för att vid sammanfogning skapa en stabil och slät yta. Vi väljer hög kvalité på virke , detta innebär att reglarna är rakare, har mindre knastar och även har mindre vankant.

Denna produkt säljs och levereras i fasta längder. Hos sågverk samt bygg- och trävaruhand-och exaktkapade längder kan beställas. Virke vid större längder är ofta fingerskarvat. På nästa uppslag visas de vanligaste.


Dimension ( mm ), ×2(tum 9). Som du kan se av teckningarna här ovanför, finns det spontat virke av olika slag,. En välsorterad bygghandel har spontat mm.


Golvvirke spontad gran 27xmm. Läkt (ribb) Kluvet virke i tjocklekar inom – mm och bredder inom – mm. Se Träskyd Tvärsnittsmått, Vanliga träprofiler, Utvändiga panelbrädor, Trärådhuset, Konstruktionselement, Hantering och lagring, Ytbehandling av utvändigt trä, Spik och skruv, Val av rätt skruv vid träbyggande, Trärådhuset och Virkesåtgång. När du köper Virke kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.


Hyvlat och spontat virke i gran. Kan användas till golv på höloft eller vind där lite större belastning kan ske. Ett annat vanligt användningsområde är som golv till balvagnar.


Golvet säljs som B-sort vilket innebär att det kan innehålla kvistutslag, svartkvist hyvelsläpp och andra defekter. Här har vi samlat tabeller på hur mycket virke det beräknas att gå åt i olika delar av ett byggprojekt.

Tabellerna är givetvis bara uppskattningar, med andra. Med träprodukter från oss får du kvalitet till ett bra pris, vi har ett stort utbud till låga priser, utan att behöva tumma på kvalitén. Här kan du beställa trä online med några enkla klick på tangentbordet. Vi har tryckimpregnerat virke , träspont, reglar, takläkt och golvsocklar i olika storlekar beroende på vad du. Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt.


Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Just det gamla måttet står i dag för 50×1mm om det är sågat. I tabellerna på nästa kortsida kan du se vilka som är de vanligaste virkesdimensionerna både ifråga om ohyvlat och hyvlat, det vill säga i de flesta fall planhyvlat virke. Hos K-rauta hittar du allt virke du behöver för ditt byggprojekt oavsett om du renoverar, bygger till eller bygger nytt. Ska du ge dig på ett stort bygg- eller renoveringsprojekt och är osäker på hur du ska gå tillväga?


Vi säljer virke till både företag och privatpersoner. Fullskaligt sortiment av både hyvlat och ohyvlat virke. Vi kan såga upp till 5m längder. Slå gärna en signal för att höra vad som finns.


Skulle just det du behöver saknas, så fixar vi det. Stående panel med ~mm djup lucka med raka kanter i valfri bredd mellan 2-mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg