onsdag 8 maj 2019

Roliga korta citat

Här är listan över korta citat från olika människor som har inspirerat andra till storhet i sina liv. Människor bakom dessa citat har levt sina liv fullt ut. De har inspirerat, motiverat och gett andra en förståelse för livet.


Eftersom de också är korta är de otroligt lätta att komma ihåg. Förstör aldrig en ursäkt med en.

En stor lista med korta citat ! De kan vara bra att ha med sig i livet och hjälpa dig på resans gång! Tipsa dina vänner om dessa korta citat också. Här kan du hitta många roliga citat som du kan skratta åt. Få fram sanningen om livet på ett roligt sätt.


Citat kan vara tankeväckande och otroligt starka för ens uppfattning om livet. Citat härstammar från människor som du och jag, med en viss livserfarenhet som har något klokt att säga med få ord. Roliga citat används för att få ett leende.

Samtidigt gömmer roliga citat på djupare mening, med hjälp av metaforer och bilder. Några citat är fullt uppe i att vara roliga , men med ett budskap bakom. Bara för att de är korta innebär det inte att de inte är bra eller inspirerande. På den här sidan hittar du många korta citat som perfekt fångar vad de vill säga på mindre än ord.


Det är korta citat som inspirerar, motiverar och hjälper dig att förstå ditt liv. Ibland stöter man på jobbiga hinder i sitt liv. Behöver du förslag för roliga citat om jobb?


Då har du kommit till rätt ställe. Vi har samlat flera roliga citat om jobb som får dig att skratta. Kända citat är citat som verkligen ger oss tankar om deras viktiga budskap. Majoriteten av citaten har uttalats av personligheter som verkligen har gjort en skillnad för mänskligheten och många av dem används än idag. Citat är korta , exakta meningar som ofta innehåller meningsfull visdom och intelligens.


De används på alla språk, men på vår hemsida har vi översatt alla utländska citat till svenska. När vi översätter från ett språk till ett annat har vi försäkrat oss om att behålla det ursprungliga budskapet med citatet. Här har vi samlat några av våra favoriter.


Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

Det sägs ofta många roliga saker, och därför har vi samlat en stor lista på roliga citat. Vi har alltid användning av roliga citat , och därför kan det vara bra att memorera några utantill. Dessa roliga citat och oneliners är ej som årgångsviner och dyligt, de blir nämligen inte alls bättre eller dyrare när de blir äldre.


Men direkt sämre blir de å andra sidan inte heller, för det går knappt. Däremot blir den galne Farbror Torsten allt sämre med åren. Detta har varit korta , små och roliga skämt. Hoppas ni tyckte om dem och fick flera goda skratt medans ni läste dem. Det var åtminstone vårt mål när vi skapade dessa roliga skämt åt er.


Vill ni hitta fler riktigt roliga skämt kan vi också rekommendera resten av vår sida, den är fylld av mängder med roliga skämt. Det är helt enkelt synd att vissa saker försvinner för alltid och det vill vi förhindra med denna lista. Därför får ni gärna dela den så mycket som möjligt så att dessa citat inte försvinner med tiden. Hoppas att ni kommer uppskatta den för nu kör vi!


Om du letar efter allehanda roliga citat , grodor och galna floskler har du kommit rätt. Här finns många roliga citat från både kända, okända och ökända personer. Eftersom Farbror Torstens hjärna producerar en massa skit måste han ibland släppa lite på trycket. Här hittar du vår samling över roliga citat. Citaten kan vara korta , tankeväckande och från både kända eller okända människor.


Gemensamt för de roliga citaten är att de på något sätt är fyndiga och humoristiska. Det är alltid bra att lägga några roliga citat på minnet, kan vara en bra isbrytare eller kul att briljera med på. Citat , texter mm som är kloka, roliga , visa, insiktsfulla mm. Bidrar jag med lite roliga då.


Några fräckisar finns med så de som är känsliga mot sådant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg