tisdag 21 maj 2019

Montera gardinskena

Praktiska och snygga gardinskenor. Köp enkelt hos Textilgallerian! Hur monterar man en gardinstång? Vi hjälper dig att montera en gardinstång med hjälp av beslag i hållare eller vägg.


Köp gardinstång online på Hemtex.

Montera gardinstänger. Att montera en gardinstång från Kirsch är enkelt! Du kan välja att placera hållarna i ett förmonterat väggbeslag, om du har ett sådant, eller direkt på vägg.


Vi har även samlat några små nyttiga tips som hjälper dig att lyckas med din gardinuppsättning. Följ anvisningarna nedan för att takmontera Flexiskena med nytt takfäste. Placera takfästets lilla ankare i skenas övre.


För att få hotellkänslan kan du sätta upp gardinerna med en diskret gardinskena eller välja en dekorativ gardinstång som du monterar nära taket. Det gör att rummet upplevs som högre i tak och ger mer rymd åt rummet.

På sommaren när dörren kanske står öppen mycket av dagen, är det praktiskt att ha en gardin som du kan skjuta över på den andra sidan av dörröppningen. Ett tips är då att låta gardinstången gå ut lite på sidorna. Mät ordentligt innan du börjar montera.


Ta hjälp av vår guide så mäter du ditt fönster. Flexi-skenan går att montera både i tak och på vägg. VIDGA gardingskenor är flexibla och kan skapa en fin inramning för dina fönster. I Kirsch sortiment gardinskenor hittar du både gardinskena för tak och gardinskena för väggmontering.


Våra gardinskenor har nämligen, i en del fall, olika funktioner. Så beroende på vad du vill ha finns det en gardinskena för varje jobb! Till dig som letar efter en skena i taket skulle vi rekommendera Flexi. Om gardinstången är meter bred eller mer, behöver du sätta en hållare i mitten av stången. Panela gardinskena är en kraftig 2-spårig aluminiumskena för wavegardiner, veckbandsgardiner, draperier samt panelgardiner.


Takfäste för att montera gardinskena Cabin i tak. En metallplatta skruvas fast i skenans övre spår och fästet kan sedan skruvas direkt upp i taket. Finns i vit och aluminum.


Förpackningen innehåller st.

Det absolut enklaste sättet att montera en väggvinkel till Kirsch gardinskena , är att föra ner vinkeln i ett väggbeslag (som ofta finns monterade i många svenska hem). Självklart kan du även montera vinkeln direkt på vägg, med plugg och skruv. Väggfästet fungerar i de väggbeslag som många hem har förmonterat på vägg. Skenan går att montera i tak och på vägg. Du för bara ner hållarens fot i väggbeslagets skåror.


Naturligtvis går vägghållaren även att montera direkt på vägg, utan väggbeslag, och skruvarna döljer du med medföljande täckkåpa. Mät upp platsen för det första beslaget, märk ut hålen och förborra med ett smalt träborr (om du monterar beslagen på fönsterkarmen). Använd ett mm murverksborr och pluggar om du monterar beslagen på en tegelvägg.


Kombinera med fingerkrokar för önskad effekt. Flexibel gardinskena som går att montera både på väggen och i taket. Storlek: Ange längd vid beställning. Sätt då din gardinskena i taket.


Gardinskena 250cm vit. Bryt” av kanterna på skenändarna som ska skarvas med filen och sandpappret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg