onsdag 29 maj 2019

Langtidsferie mallorca

Langtidsferie mallorca

Du du kan vælge at rejse i f. Med vores fleksible langtidsrejser kan du rejse med rutefly til det spanske fastlan De Kanariske Øer, Amalfikysten, Malta og andre dejlige rejsemål. Du vælger selv, hvornår du vil rejse og hvor længe, du vil være væk. Selv de mest turistede byer har formået, at bevare de gamle bydele.


Langtidsferie mallorca

En langtidsferie med rabat. Vi har sammensat et fantastisk tilbud med ophold på 3-stjernet hotel nær stranden og tre udflugter sammen med vores danske rejseleder inkluderet. Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Benalmádena, hvor solen skinner 3dager i året. Med udgangspunkt i den dejlige by Paguera tilbringer vi tre uger på den skønne ø. Her kan man alt – læn jer tilbage på de kilometer lange strande, der regnes for at være nogle af Europas bedste.


Med utgangsunkt i den herlige byen Paguera tilbringer vi tre uker på den flotte øya. Mallorca - langtidsrejse. Vi bor på et herlig og sentralt 4-stjerners hotell.


Langtidsferie mallorca

Gode opplevelser Hos oss på Det Gode Liv langtidsferie får du aktiviteter, innholdsrike og meningsfulle dager – i sol, varme og trygge omgivelser. Klimaet er misundelsesværdigt året rundt, strandene er skønne og naturen er smuk. Leder du efter en billig langtidsferie i Spanien? Her finder du en oversigt med billige langtidsrejser til Spanien inden for de næste seks måneder.


Og samtidig får du links til afbudsrejser med langtidsferier. På en langtidsferie er der tid til både daseliv i vandkanten, udflugter med rejselederen og egne eventyr i øens tempofyldte byer og smukke natur. Noen ganger kan det være godt å rømme gamle Norge for en litt lengre periode.


For eksempel når det er høst og vinter med kulde, snø og kort dager her i Norge. Vill du också njuta av din semester lite extra länge? Följ med Albatros Travel på långtidssemester.


Du kan välja mellan och veckor och är garanterad. Flere og flere har rejser på langtidsferie og hos Hideaways kan du på alle rejsemål bestille en langtidsrejse. Langtidsrejser er normalt på eller uger, men alle vores hoteller og ferieboliger tilbyder ophold i nøjagtig den periode du ønsker. Se dine muligheder her, og rejs afsted med Toptours, der giver dig oplevelser, du sent vil glemme. Bestil langtidsrejser eller langtidsferie hos os.


Oplev eksempelvis en langtidsrejse på Costa del Sol! Du får mange kulturelle oplevelser med dansk guide og tid til på egen hånd at opleve byliv, kultur og natur i solrige omgivelser. Se vores udvalg af aktuelle langtidsrejser nedenfor. Det subtropiske klima betyder også, at regn oftest falder som vinterregn, dog mere moderat end dansk regn. December måned har i gennemsnit solskinsdage.


Rejs med til Costa del Sol og feriebyen Benalmádena, og kom helt ned i gear på de lange strande, hvor livet kan nydes i et dejlig roligt tempo. Forkæl dig selv med en langtidsferie i balkonværelse på 4-stjernet hotel med halvpension og spændende udflugter inkluderet. Det er ikke uden grun at stedet kaldes for Solkysten og netop derfor rejser mange danskere hertil udenfor sommerperioden, når energidepoterne skal lades op med sol og varme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg