fredag 31 maj 2019

Köpa biljetter av privatperson

Se våra topp-erbjudanden! Jämför och hitta billiga flyg. Hitta lägsta priset innan du bokar.


De annonseras ut på nätet av privatpersoner eller av webbplatser som specialiserat sig på att sälja biljetter i andra hand. Att köpa en biljett i andra hand över nätet istället för att stå i kö och vänta kan vara riskabelt. Som konsument saknar du skydd om den auktoriserade återförsäljaren bestämmer sig för att makulera din.

Du får då ett ombokningsvärde (biljettpriset minus bokningsavgiften), som kan användas på resor med SJs tåg. Ny resa behöver bokas inom 1dagar från och med resedatumet på din ursprungliga biljett. Om priset är högre betalas mellanskillnaden.


Din biljett köper du här nedan. Betalning sker med kort eller med innestående medel på PayPal-konto. Har du ett företag eller representerar en förening?


Då kan ni även välja att bli sponsor och få entré den vägen. Läs mer under partners.

Tänk på att om du köper en biljett i andrahand riskerar du att inte få tillbaka hela summan som du betalade. Om du betalat ett pris som är högre än ordinarie biljettpris är det inte säkert att du får tillbaka mellanskillnaden. Bokningen kan flyttas dagar vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.


Genom att acceptera dessa villkor åtar sig kunden att inte köpa fler biljetter till evenemanget än det tillåtna antalet och att inte sälja vidare biljett till högre pris än det som i samband med bokning eller köp angetts vara biljettens ordinarie pris. Du får biljetten på papper utskrivet från försäljningsställets biljettmaskin. Biljett köpt i spärr eller hos ombud. Vid ombordkörning läser en sensor av ditt registreringsnummer och giltig biljett verifieras.


Förutom e-handel och sms- köp kan avgiften erläggas i automater i färjeläget. I instruktionsfoldern Så här köper du biljett på Ekeröleden hittar du information för dig som tar betalfärjeleden mellan Ekerö och Botkyrka. Ja det finns inga restriktioner eller hinder att köpa från privatpersoner.


Problemet uppstår aldrig för varor utan bara tjänster då du som köpare kan bli arbetsgivare om du köper en tjänst som innebär att privatpersonen ses som anställd av dig som företag. Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik! Boka flyg bekväm online. I vår app köper du din biljett enkelt och du får ta del av alla våra rabatter.


Det går bra att köpa biljett på andra sätt än via appen. Direkt till köp kort och biljett. Köp vårt nya kort och koppla biljetter till det här. Priser på vanliga biljetter.

En biljett som gäller. Du kan köpa en enkelbiljett ombord på bussen med bankkort till ett ombordpris. Det är ett högre pris jämfört med ett köp i appen eller hos ett försäljningsombud. Vi accepterar inte kontant betalning ombord.


Vill du veta mer om att köpa biljett ombord hittar du den informationen här under Köp biljett. Några av de här företagen omsätter tiotals miljoner kronor per år. Den här typen av verksamhet har kritiserats hårt av konsertarrangören Live Nation, för att fansen tvingas betala dyrt för deras konserter när företag köper upp biljetter och säljer dem till ett högre pris. Om du vill slippa stå i kö är du välkommen att förköpa din biljett här, men det går även att köpa din biljett i entrén på museet. Du som resenär ansvarar för att ha en giltig biljett.


Färdbiljett ska finnas innan ombordkörning sker. Gående, cyklister och mopedister åker gratis. Barn år eller yngre ska resa i vuxens sällskap. Här kan du se vilka biljetter du kan köpa ombord och var du kan fylla på ditt kort. Det går att köpa biljett och fylla på kort på alla bussar förutom i Göteborg, Mölndal och Partille.


Med vår nöjd kund-garanti uppmuntrar vi dig att höra av dig om någon del av din kontakt med oss inte har varit till belåtenhet. Vi lovar att du när du handlar av oss: – Kommer få äkta biljetter – Alla biljetter som säljs via oss kommer från privatpersoner eller företag. Dessa kontrolleras noggrant och är äkta originalbiljetter.


Se lågprisflyg, direktflyg och internationella flyg nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg