onsdag 22 maj 2019

Katedralen i palma klädsel

Besök inte bara ditt resmål — upplev det! Boka dina aktiviteter med oss. Få ut det mesta av din sightseeing! Spara upp till med Agoda Missa inte chansen, boka nu!


Där var det en jättelång kö, men den gick faktiskt rätt snabbt framåt. Inträdet gick på € för oss båda. Jag börjar med en beskrivning av katedralen. Sa Seu katedralen er en seværdighed du ikke må snyde dig selv for i Palma ! Den mægtige bygning har næsten taget 4år om at blive bygget. Med hyrbil eller taxi tornar den upp sig till höger, likt ett vaktande lejon, när man glider in i Palma längs vattnet.


Katedralen i Palma er noget er det flotteteste man kan finde på øen. Palma främsta fotbollslag, Real Mallorca, spelar i andra divisionen i spansk fotboll, La Liga. Bekväm avbokning fram till timmar innan din aktivitet — utan konstigheter. Synkronisera dina resor med GetYourGuide och hitta oförglömliga upplevelser. Det är svårt att missa den väldiga kyrkan när man kommer till Mallorca.


Katedralen i palma klädsel

I parken som omger katedralen finns vackra alléer, dammar, valv och statyer. Le Sau är en fröjd att vila ögat på både nära och på håll och alla vinklar, från olika torg, från strandpromenaden, ån parken. Palma är det lätt att se katedralen från olika avstånd och vinklar. Med storstadsatmosfär, kultur, fantastisk shopping och restauranger i världsklass är Palma perfekt för att kombinera storstad med strand. Palma de Mallorca kallas ofta för mini-Barcelona, och det är inte särskilt svårt att förstå varför.


Spara både tid och pengar med vår prisgaranti och få ut det mesta av ditt besök i Palma. Det blev en enorm skapelse som inte fullbordades av Jaime I. Miros ”Personatge” Där man kliver uppför trappan mot katedralen står Miros. En av de byggnader man måste besöka om man är i Palma (i alla fall om man ska tro alla turistbroschyrer och listor över besöksmål), är den stora katedralen , eller La Seu som den också kallas. Alltså var det något även jag skulle göra, och det gjorde jag. Hit kommer mängder av turister varje år för att bada och njuta av de fina vyerna och den goda maten.


Katedralen i palma klädsel

Palma är också en fantastisk restaurangstad med ett brett utbud av genuina och bra tapasställen. Palmas främsta näring är turismen. Gamla medeltida palats har byggts om till pittoreska hotell, med mycket av det gamla bevarat.


De flesta hotell i Palma är 4-stjärniga, men det går att finna allt från vandrarhem till 5-stjärnina lyxhotell. När den byggdes var det meningen att den den skulle bli den största katedralen någonsin. Intermodal station ligger på minuters gångavstånd och till Jacint Verdaguer station promenerar du på minuter.


Katedralen i palma klädsel

Att cykla på Mallorca är en av många härliga saker att göra på ön. Det bästa är att vädret på Mallorca är perfekt mellan maj och september. Här är en guide till Mallorca med härliga tips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg