onsdag 15 maj 2019

Takvård jönköping

Takvård jönköping

Taktvätt – det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Ta kontakt med oss för att boka in ett hembesök för att få en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid. Du gör självklart inga åtaganden när du väljer att kontakta oss.


Vår enkla målsättning är att kunna erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvård enligt affärsidén: prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd. Vårt löfte är att det ska vara enkelt och bekvämt att anlita oss. Förbehandling av taket ingår alltid och vi städar upp efter oss och tar med oss skräpet.


Vi hjälper dig att hålla ditt tak rent från alger, mossa och lav vilket ger ditt tak en längre. Takvård Jönköping - takrengöring, takentreprenör, pappläggare, takvård , takarbete, takbeläggningar, fasadtvätt, papptak, takläggning, lägga om tak, tak. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök med besiktning i en radie av mil från Jönköping. Därefter sänder vi en offert i två ex, för påseende.


Vid godkännande så återsänds ett signerat ex till oss. Hade era killar i Värmland på besök i dag och är jättenöjd. Applicera BEVARA Takvård tills ytan mättats och rinn uppstår, låt torka in. Påväxt som alger, mögel och lav desinficeras och avdödas för att sedan nötas bort med hjälp av väder och vind. Tänk på: För bästa resultat ska det vara uppehållsväder dagen du gör behandlingen samt dagen efter.


Vi på Takvård i Väst får ofta frågan vad en takbehandling kostar. Vi har därför skapat en enkel mall som exempel på vad det skulle kosta att behandla ett tak med olika typer av lösningar. Med normalvilla så menar vi ett genomsnittshus med en golvyta på ca 1kvm per våning. Tectorius förnyar ditt tak med vår unika metod för takbehandling. Boka en kostnadsfri besiktning!


Förutom att fräscha upp kan det förebygga fukt och. Skonsam taktvätt som vårdar ditt tak samt garanterar en längre livslängd. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor och plåttak. Hitta och få information om la jönköping i Jönköping och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Utbildning, utrustning och firmabil tillhandahålls för en investeringskostnad.


Företaget använder sig av ett internetbaserat administrationssystem, vilket förenklar pappersarbetet. Taktvätt Göteborg - vi kan behandla och tvätta tak i alla skick. Kontakta oss idag om du har hus i området kring Göteborg, Varberg eller Orust med omnejd. Det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Franchisetorget är landets ledande aktör som informerar om vad det innebär att vara franchisetagare och vi erbjuder även en fysisk mötesplats där.


Takvård jönköping

Nu har vi på RenaTak målat mer än 300. Vi underhåller ditt tak, och förlänger livslängden med upp till år! LA Takvård AB, Mockfjärd. Villaägarnas Riksförbund jobbar för dig som bor i villa.


Vår vision är att alla ska kunna förverkliga sina drömmar om ett eget hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg