måndag 27 maj 2019

Toltekernas 4 leveregler

Den miguel Ruiz bok är som en vägkarta till upplustning och frihet. This video is unavailable. Fyra grundstenar till ett bättre liv ger oss tillgång till denna stora skatt av levnadsvisdom på ett sätt som är lätt att applicera på vårt moderna liv. Jag beskriver deras grundstenar till ett. Hun har senest skrevet bogen ‘Den sorte kat i Mosul’, som skildrer krigen i Irak og nogle af dens gribende skæbner.


Det offentlige og offentlighed 6. Toltekerna var ett Mexikanskt folk som forskade om livet. Leveregler og kundeløfter. I SE har vi syv leveregler og fire kundeløfter. De sætter rammerne for vores adfærd i SE, og er en helt naturlig del af hverdagen. Dette uanset om man er kundekonsulent for Boxer i København, grafisk designer i Brønderslev, udekørende tekniker med base i Sønderborg, eller noget helt fjerde.


Sig kun, hvad du mener. Undgå at sige noget du ikke mener eller sladre om andre. Brug styrken i dine ord i retning af sandhed og kærlighed. Tag ikke noget personligt. Intet af, hvad andre gør, er på grund af dig.


Toltekernas 4 leveregler

Hvad andre siger og gør, er en projektion af. Har ju skrivit om dessa grundstenar tidigare, men en liten uppdatering kan man ju behöva lite då och då. I slutet finns en stjärna man kan lägga för sig själv. I bogen om DE FIRE LEVEREGLER klarlægger Don Miguel Ruiz de selvbegrænsende holdninger, som berøver os vores glæde og skaber unødvendig lidelse.


DE FIRE LEVEREGLER er baseret på gammel toltekisk visdom, og giver os mulighed for at åbne vores liv for en ny oplevelse af frihe sand lykke og kærlighed. Værdier og leveregler. Læs om vores værdier og leveregler : Keflico er en ansvarlig og attraktiv arbejdsplads, hvor vi skaber værdi i fællesskab.


Toltekernas 4 leveregler

Vi tror på hinanden og ønsker til enhver tid at spille hinanden gode. Puk Damsgårds leveregler Puk Damsgård er år, DR’s mellemøstkorrespondent og forfatter. Disse basale antagelser beskrives som ikke-bevidste leveregler og de vil oftest virke som meget strenge krav til personen selv.


Disse leveregler bliver til automatiske tanker som popper op i alle mulige situationer, som negative indre kritiske kommentarer. De bedste borg jeg længe har læst. Don Miguel Ruiz skrev boken ”Fyra grundstenar för ett bättre liv - din guide till personlig frihet” för att sprida kunskap om hur toltekerna ser på livet. I boken kan vi lära oss om de fyra grundstenarna, som leder till ett lyckligt liv.


De är enkla och självklara. En stor britisk undersøgelse har studeret fire velkendte levereglers samlede indflydelse på 20. Der er mange ekstra leveår i at følge dem alle!


Eksempler på alternative leveregler 1. Jeg skal være afholdt af alle. NEJ, det kan ikke lade sig gøre! Jeg ville foretrække at det var sådan, men det er ikke realistisk for nogen.


Toltekernas 4 leveregler

Jeg kan jo heller ikke selv lide alle mennesker lige godt. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo. De fire leveregler , som vi 20. Hvis alle fulgte disse leveregler , så ville verden være et meget bedre sted. Se muligheder i stedet for begrænsninger – så hjælper dine omgivelser dig.


Slut fred med din forti så den ikke ødelægger nutiden. Ha’ det sjovt og prøv altid at se det sjove i ting. Jeg tænkte såmænd bare på om buddhismen indenholder nogle bestemte regler de skal leve efter, eller der er nogle ting I skal gøre på bestemt tid efter buddhistisk tro? Såsom nogle religioner, der skal bede -gange dagligt osv.


Venlig hilsen Mads Røn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg