tisdag 14 maj 2019

Jourhavande medmänniska nummer

Behöver du någon att tala med? Jourhavande Medmänniska. Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Föreningen har idag ca 1medlemmar. Ett särskilt jourtelefonnummer finns för verksamheten.


Jourhavande medmänniska nummer

Telefonsamtalen tas emot anonymt. Vi medlemmar bemannar en jourtelefon som är öppen alla nätter på året mellan kl och 06. Samtalen tar vi emot i våra hem genom att koppla in oss på en växel och chattar gör vi via våra datorer hemifrån. Mer information på jourhavande - medmänniska.


Den som svarar har tystnadsplikt, vilket innebär att det ni pratar om inte får föras vidare. Du kan också vara anonym, om du vill. Ring 1och be att få tala med jourhavande präst.


Medmänniska - ideeell fristående förening, minnesgåvor, cancerforskning, ideella organisationer, bidrag, medmänsklighet, ideella föreningar, samhällstjänster. Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Kärna kyrka ligger i den norra delen av Malmslätts samhälle utanför Linköping i Östergötland. Vi är en röst i natten.


Testa hur bra ditt företag syns på internet. Din sökning på jourhavande medmänniska gav företag och du har nått slutet av listan. Funderar du på att ta ditt liv eller känns livet bara oerhört tungt just nu?


Det finns många du kan ringa till, prata eller chatta med eller skicka ett mejl till om din situation och få hjälp. De som möter i jourtelefonen är vanliga medmänniskor som vill dela med sig av sin tid och sitt engagemang. Många instanser jobbar jour med jourhavande experter som finns till hjälp när det behövs. Kristeam och krishantering ! När någon hamnat i en personlig kris kan även berörda och närstående behöva en del stöd och hjälp.


Utbildad personal kan därför snabbt ge psykologiskt och socialt stöd och rådgivning. Prästerna har tysdandsplikt. Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. Alla kvällar mellan 21. Medmänniska , jourhavande Vår önskan är att som lyssnande medkännande vanlig medmänniska kunna vara ett stöd till dig som behöver någon att dela dina upplevelser, tankar och känslor med.


Tystnadsplikt gäller för alla joursamtal. De har tystnadsplikt och är anonyma - precis som att du som ringer också är anonym. Ibland behöver man kunna dela sina upplevelser, sina tankar och känslor med någon - någon som lyssnar. Hit är du välkommen att ringa, om du känner att du skulle behöva tala med någon.


Här hittar du nummer till stödlinjer mot psykisk ohälsa. Vi har tystnadsplikt och du ringer helt. Här arbetar unga som finns för att lyssna på dig. Du bestämmer vad du vill prata om och du kan chatta eller prata med dem på telefon. Hit kan du ringa om du behöver någon att prata med.


Jourhavande medmänniska nummer

Personalen lyssnar och stöttar dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg