onsdag 22 maj 2019

Självhäftande krok

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Shoppa krokar hos Ellos nu! Inspireras av säsongens nyheter. Hos Ellos hittar du allt inom möbler och heminredning.


Välkommen in redan idag!

Billiga fårskinnskuddar på Trendrum. Alltid låga priser, köp nu. Fri frakt över 9kr! Fynda möbler och indredning till rea-priser hos Chilli. Gör årets bästa fyn köp online nu!


Byggsortiment med sådant som håller ihop, färgsätter och möjliggör allt från altandrömmar och VVS-projekt till enkla men smarta. När man inte vill borra i t.

Välommen in till vår webbshop för att se vårt stora utbud! Våra självhäftande krokar fungerar med den modernaste självhäftningstekniken, har många olika användningsområden och kan monteras med bara några få steg. För att de självhäftande krokarna ska utveckla sin bästa bindstyrka, ska du se till att läsa igenom de medföljande instruktionerna. Man behöver inte borra utan den går att placera hängaren på vilken höjd man vill.


Enkel, dubbel, trippel eller kvartett av självhäftande krokar ! Vi på Habo har varianter i mängder. En självhäftande krok är perfekt i utrymmen där du inte vill göra hål i väggen. Kanske i en hyresrätt eller hyrd lokal. De passar extra bra i badrum, där det är lite krångligare att borra. Webbplatsen använder cookies för fungera på bästa sätt.


Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Krok i polerat rostfritt stål med porslinsknopp.


För bästa resultat, rengör ytan med alkohol (isopropanol) innan montering.

Självhäftande krok för genomskinliga ytor! Håller lätta föremål upp till kg såsom säsongsdekorationer och girlanger. Utmärkt då du hyrt lokal eller ska sätta upp tillfälliga dekorationer till student, jul eller nyår.


Rund krok i svart metall. Klistras fast på väggen. Bör endast användas på hårda ytor som kakel eller glas, ej på trä, textil. Praktiska upphängningskrokar med självhäftande baksida. Krokarna är tillverkade av rostfritt stål.


För att åstadkomma optimal hållfasthet kan det vara bra att låta krokarna sitta i timmar innan första användning. Produkten fästs med dubbelhäftande tejp av typen Msom fäster mycket bra när man följer monteringsanvisningen. Unik självhäftande takkrok från 3M Command. Bär 2gram per krok , levereras i förpackning med krokar.


Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Vi har krokar i alla möjliga olika utseeenden, storlekar och färger för era behov! Varje krok kan säkert hålla en vikt på upp till kg.


Detta ger tillräcklig bindningskraft för att hålla de flesta bilder, kalendrar och andra plana objekt. Medlemskap i tre nivåer. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt. Beslagsboden erbjuder dig ett stort sortiment av designade produkter av hög kvalitet. Välj mellan olika krokar , knoppar, lådhandtag, och inte minst marknadens bredaste sortiment av handtag för innerdörrar och ytterdörrar.


När du köper Krokar kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg