måndag 13 maj 2019

Montera gardinbeslag

Montera gardinbeslag

Montera gardinstänger. Att montera en gardinstång från Kirsch är enkelt! Du kan välja att placera hållarna i ett förmonterat väggbeslag, om du har ett sådant, eller direkt på vägg. Hur monterar man en gardinstång? Vi hjälper dig att montera en gardinstång med hjälp av beslag i hållare eller vägg.


Montera gardinbeslag

På sommaren när dörren kanske står öppen mycket av dagen, är det praktiskt att ha en gardin som du kan skjuta över på den andra sidan av dörröppningen. Ett tips är då att låta gardinstången gå ut lite på sidorna. Vill du att rummet ska kännas luftigare kan det vara bra att montera stången ännu närmare taket.


Här hittar du måtten du behöver för att montera rätt cylinderring. En cylinder bör aldrig sticka ut mer än mm utanför cylinderringen för SSF godkännande. Mät upp platsen för det första beslaget, märk ut hålen och förborra med ett smalt träborr (om du monterar beslagen på fönsterkarmen). Använd ett mm murverksborr och pluggar om du monterar beslagen på en tegelvägg.


Du hänger dina gardiner för lågt (trolla fram takhöjd!) Oftast vinner ett fönster, och hela rummet, på att inte gardinen skymmer rutorna (och ljusflödet). Ladda hem pdf montagehöjder kapprum, klädkammare, gardinbeslag. Observera att detta endast är rekommendationer. Med rätt tillbehör sätter du guldkant på din gardin! Kommer komplett med fästen och kan monteras i tak eller på vägg.


Touch Split är en frihängande flexibel plisségardin som kan flyttas i fönstret och placeras utifrån behov. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan.


Hitta rätt stångtillbehör till din gardinstång. Här finns en checklista för att underlätta avflyttningen. Ska montera gardinbeslag på 10mm masonite skivor.


Ska jag köra vanlig spax eller de där specialskruven som finns för liknande skivor? Hur högt över fönstret ska en gardinstång sitta, anser ni? Gardiner i sammet och linne, korta och långa gardinlängder, hissgardiner och veckbandsgardiner hittar du hos Hemtex. Handla online på Hemtex. Många väljer att använda de gardinbeslag som finns befintliga i bostaden och det är också något som är lätt att förstå.


Montera gardinbeslag

Man slipper se fläckar på väggarna vid ett byte och man slipper att hålla på att borra om och montera nya. Köp rejäla gardinbeslag. För väggmontering av Flexi-skenan där du kan montera upp till två skenor. Av Ikea kan man köpa billiga gardinfästen, gardinbeslag , gardinstångshållare, gardiner och annat som hör ihop med gardinupphängning. Nedan till vänster ett väggbeslag från Ikea.


Att läsa om detta väggbeslag : Designerns tankar. När jag tidigare har monterat gardinskenor har jag funderat på hur man skulle kunna göra arbetet enklare. Det här får du renovera själv utan att fråga hyresvärden om lov, och det här ska du se upp med att ändra i lägenheten på egen hand. Det går bra att sätta upp rullgardiner utan att borra i vägg eller tak om man har fästen för gardinstänger! Här kan du bläddra i BBGRUPPENs produktkatalog och läsa mer om hela gruppens gemensamma erbjudande.


Den är fylld med produkter och lösningar för. Vi har precis satt upp två stycken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg