torsdag 23 maj 2019

Täcka finnar utan smink

Professionella råd från våra hudterapeuter - gör vårt hudtest redan idag! Vi på Skincity vill sprida vår kunskap och kärlek till hudvård vidare till dig. Köp Smink hos Svensk Hälsokost. Fri frakt, bra priser och snabb leverans!


Palett med tio vackra ögonskuggor som kan användas tillsammans eller var för sig.

Upptäck bronzer för vackert solkysst hud. Det finns två nyanser att välja mellan. Ett Awards vinnande varumärke. Dessa produkter som måste upplevas för att förstå.


Ibland vill man inte vara sminkad i hela ansiktet, utan vill bara trolla bort några envisa blemmor. Men det kan vara lite klurigt att göra det, för om man bara sminkar på finnarna så kan det lätt synas att man har ”fläckvis” med smink vilket inte heller ser så naturligt ut. Det bästa sättet är att täcka utan att behöva lägga så mycket smink , då syns finnen mindre, sminket blir mer diskret och dessutom mer hållbart!

Om butiken och våra badrumsrenoveringar Varför anlita vårt företag för Er renovering? Det är främst badrumsrenoveringar med kakel och klinker vi jobbar med. Vi hjälper dig till ett liv utan finnar. Med rätt kunskap så kan du bli kvitt din akne.


Här har vi gett information och råd om hur du bäst undviker och behandlar om du tycker dig få finnar av smink , så kallad acne cosmetica. Det är bara en av många olika sorters akne som vi tar upp på Akneupplysningen. Det viktigaste för att just TÄCKA är faktiskt concealern.


Foundationens uppgift är inte att täcka finnar , utan att jämna ut din hudton, så använd en tunn foundation som låter huden andas. Ibland kan man behöva dutta lite extra concealer på de ställen där det behövs efter att man applicerat foundation. Mörka ringar, röda toner, ojämnheter och finnar blir ett minne blott med en bra concealer. Vi har testat och utser bäst i test och ger tips för perfekt hy.


Jag har ätit två roaccutankurer, en som åring, en när jag var lite äldre, vilket hjälpte en del. Men jag har haft svårt att sluta använda smink just för att det känts obekvämt utan när man varit van att täcka finnas osv med smink. Mycket smink kan täcka huden så att den inte kan andas och då kan dina finnar förvärras.


Det är helt okej att använda täckstift på utvalda finnar , men täck inte hela ansiktet! Om du upplever att du får finnar av smink kanske du kan använda mineralpuder som låter ansiktet andas bättre?

Snabb och billig frakt. Jag förstår precis problematiken. Kruxet när man har acne är ju att man ofta får använda ganska mycket smink för att täcka och ofta blir det glansigt och ser ofräscht ut efter några timmar.


Dessutom så får jag oftast fler finnar när jag använder smink som blir sådär. Det är som att huden inte kan andas och alla porer täpps igen. Hur man ska täcka upp finnar med smink och inte Titta Cakey Om du har hudproblem, är du inte ensam.


Acne är ett pinsamt ändå vanligt problem som många människor står inför. Istället för att känna generad och deprimerad om dina finnar , täcka dem med smink , och sedan glömma dem. Rosacea och acne är två hudsjukdomar som innebär inflammatorisk hy med röda partier som är väldigt känslig.


Vi har produkterna som hjälper dig att täcka över de röda partierna samtidigt som man låter huden andas. Rosacea är en inflammatoriskt hudsjukdom som drabbar ca av befolkningen, och främst kvinnor. Har fått en mer slätare hy och visst får jag någon finne ibland men inget jag bekymrar mig över.


Använder inte längre foundation eller annan gegga i ansiktet. Make up artisten Densi Perkins hack för att dölja finnar är verkligen helt genialt. Hon jobbar nämligen inte bara med att täcka färg utan hon visar även upp hur hon gör för att dölja bumparna som uppstår vid finnen.


Hennes rutin är ganska lång, men helt klart värd att lägga på minnet. Jag vill oxå vara fin utan smink , men min hy är såpass rödflammig så jag måste täcka den med foundation om jag inte vill gå runt och se ut som en tomat större delen av dagen. Det mesta rödflammiga kommer från mitt födelsemärke (storkbett) som går från nacken till pannan och ner på kinderna, så som jag har förstått det så är detta inte vanligt för en 17åring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg