måndag 20 maj 2019

Tradera paypal

Du slipper uppge ditt bankkontonummer, och du får dina pengar med detsamma. Om något går snett med en försäljning kan PayPal hjälpa dig (regler och villkor gäller). PayPal är kostnadsfritt för konsumenter och fungerar friktionsfritt tillsammans med ditt befintliga kreditkort och lönekonto. Med PayPal kan du betala och överföra till alla som har e-post. Du kan reglera skulder, låna kontanter, dela upp räkningar eller dela upp utgifter mellan vänner utan behov av uttagsautomat eller checkar.


Om du vill utnyttja erbjudandet måste du: a) ha eller skapa ett svenskt PayPal -konto, b) ha fått ett e-postmeddelande från Tradera om erbjudandet, c) aktivera erbjudandet på ditt PayPal -konto, d) göra ett köp med ditt PayPal -konto på Tradera.

Använd PayPal , var du än är. Du kan handla på tusentals webbplatser över hela världen och föra över pengar till vänner och familj nästan var än de bor. Det är smidigt, tryggt och säkert att betala på nätet med PayPal , att överföra pengar till vänner och familj och ta emot betalningar för det du säljer.


PayPal erbjuder även ett köparskydd och ett säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). PayPal är helt integrerat med Tradera och ger dig därmed en enkel överblick över dina affärer. Välkommen till Tradera Infocenter.


Här finns svar på allt du kan tänkas fundera över. Nu har dock Paypal skött sig bra och gett kunder pengar tillbaka trots Traderas påstådda avsaknad av köpskyd vilket de ska ha credd för. Men kanske vore det på sin plats att någon tar upp diskussionen med Paypal , huruvida de gett sitt godkännande att Tradera erbjuder en betallösning under Paypals varumärke utan köpskydd.

Man täcks också av PayPals köparskydd och säljarskydd (enligt gällande regler och villkor). Pengarna för betalningarna kommer in på ditt PayPal -saldo efter bara ett par minuter. Du kan då överföra dem till ditt bankkonto eller använda dem direkt från ditt PayPal -saldo när du handlar på nätet.


Så jag måste be dig att ta kontakt med Paypal så att de kan besvara dina funderingar angående detta. Av någon anledning så läggs det till moms när kunder betalar med Paypal. I ovanstående transaktion så betalade kunden totalt 91. Jag kan inte hitta någon inställning för detta varken i Tradera eller Paypal , och f. Nu väljer Paypal överraskande nog att ändå ta med sig Tradera i skilsmässan. Paypal vill ha en marknadsplats som man kan jobba nära med för att testa Paypal -produkter”, säger Traderas vd Stefan Öberg.


I maj förra året inledde det svenska betalbolaget Klarna ett samarbete med Tradera. Igår kväll satte jag via paypal in pengar för vunnen vara på tradera. Nu på morgonen fick jag ett varningsmail från tradera om att man inte skulle fullfölja affärer med denne säljare, skitkul!


Personen är avstängd från tradera nu. Så jag har nu polisanmält personen som har flera anmälningar på sig. Varje vecka besöks Tradera över miljoner gånger. Det kanske inte är så konstigt – att köpa och sälja på Tradera är nämligen ganska lätt att fastna för.


Om Tradera Tradera is one of Sweden’s largest online marketplaces with more than million product every day, ranging from fashion and interior design to tech and collectibles. One of five Swedes have a Tradera account and we have around 4.

Håller du med om Traderas 4-stjärniga betyg? LÄS MER: Tradera blir överraskande en del av Paypal. När vi då pratade med Klarnas marknads- och kommunikationschef, Erik Engellau-Nilsson, sa han att bolaget hoppades på ett fortsatt samarbete med både Tradera och Paypal. Enligt källor med insyn i ärendet kommer Paypal på sikt se till att Klarna blir av med uppdraget. Så köpa av nya på tradera har jag inget problem med bara Klarna lr paypal finns om det handlar om mycket pengar.


Men låter drygt att det ska ta månader att få pengarna? Hatar att polisen inte tar sånt här på allvar, finns bevis och allt och personuppgifter i tradera o paypal , kontonummer etc, vad är problemet? Måste både säljare och köpare ha ett PayPal -konto? Tradera tar inga avgifter för köparen då den betalar med kort eller PayPal.


Som köpare kan du välja om du vill betala med kort eller med PayPal , antingen behöver du ha ett PayPal -konto sedan tidigare eller så kan du skapa ett i samband med betalningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg