onsdag 29 maj 2019

Karta koh lanta stränder

Hitta billigaste resan till solen. Boka din resa online idag! Har du frågor kring din resa? Kontakta oss på mejl eller telefon. Se vårt breda utbud här!


Alles wat je wil weten over de Lantana. Lees hier handige verzorgingstips en meer! Här kan du se omdömen om phukets alla stränder. Det är lätt att pröva olika stränder genom att ta tuk-tuk eller longtail-båt.


De söndra stränderna efter har en alltmer avslappnad miljö. Här ligger några bungalows och naturligtvis finns det ställen att äta på. Stranden är 7meter lång. Stränderna står beskrivna i bokstavsordning. Har läst en massa på olika forum om hotell och stränder men känner mig ändå rätt osäker på vart vi ska bo.


Karta koh lanta stränder

Vissa stränder verkar vara djupa a. Lär dig allt om ön Ko Lanta i sördra Thailand. Se filmer från stränder och flygbilder, Hår kan du boka hotell och resorter till bästa pris. Long Beach är nästan kilometer lång. Semesterkortet, läs mer här. Längs stranden finns det också bungalows, hotell och restauranger.


En lite mer avskild strand som passar bra som dagsutflykt. För att komma hit kan du antingen hyra moped eller åka. Berätta mer om stranden ! Utöver Klong Dao finns det åtta härliga stränder på öns västkust, en kust som sträcker sig cirka kilometer från norr till söder. Men oavsett vad man tycker om det så finns stränderna där, lika storslagna, och med lika fantastiska solnedgångar som alltid.


Så ha koll på kartan vid bokning och se till att hamna på en strand som passar. Dess omgivningar är vackra och till skillnad av Klong Dao är den omgiven av tropisk växtlighet. Den nästan kilometer långa stranden är till stort sätt rak, med fin san samtidigt som den inte är lika bred som vissa av de andra stränderna på ön. Koh Lipe tre stränder. Hua Hin levererar inte när det gäller stränder.


Chaw Ka Cher Tropicana Lanta Resort, Lazy Days Bungalows och Lanta Casa Blanca är några av de mest populära hotellen för resenärer som vill bo nära Lanta Animal Welfare. Se hela listan: Hotell nära Lanta Animal Welfare. Trat Karta Bussarna från Bangkok kommer till Trat.


Karta koh lanta stränder

Här är dom största öar i provinsen Trat. Kanske beror det på att den belägen närmast Ban Saladan, alltså den lilla staden dit båtarna anländer från Krabi och Phi Phi öarna. På ön råder total stiltje, här finns bara en liten lagun med en välvd ljusgul sandstrand och ett förfallet solskydd i bambu. Inga restauranger, inga hotell, inte ens en kiosk som säljer vatten. På The Wings Boutique Hotel får du mycket hotell för pengarna.


Du har gott om mysiga restauranger och barer längs med vägen eller nere vid stranden att välja på. Hittar du även bästa dykningen i området med färgglada tropiska fiskar i deras naturliga miljö. Här finns fina stränder och berg upp till 2meter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg