fredag 10 maj 2019

Joe farellis göteborg

Om du är sugen på god mat så är joe farellis stället för dig. Du kan finna restauranger baserat på dina valda kriterier, läsa omdöme och boka bord. Här finns en passion för mat som gått i arv i generationer, och som rest mellan kontinenter. Våra besökare kliver in genom dörren till vår restaurang, mitt på Avenyn i Göteborg.


Vi erbjuder en à la carte-meny varje dag, välj fritt mellan smaker från det italienska och amerikanska köket. Och förresten, vi har specialpriser för dina barn.

Upplev Joe ’s familjerestaurang, en bit av italienska New York, på Avenyn i Göteborg. Missa inte vår amerikanska brunch på söndagar! Kungsportsavenyn 1 Göteborg , Sverige.


Här får du uppleva New York-pulsen med en touch av Italien. Här är det amerikanska köket i fokus och på menyn finns allt från saftiga stekar och burgare till pasta och äkta vedugnsbakad pizza. Värderingen för mat är dock lägre med ett medelvärde på 3. Menyn består av ett urval rätter från vår amerikansk italienska á la carte meny, men till lägre priser. Missa heller inte vår amerikanska brunch på söndagar!


Reviews The first time that I was putting my foot in farellis I was.

Italien och USA kan tyckas vara sina diametrala motsatser vad gastronomi beträffar. Men de båda länderna kommer väl överens på Farelli ´s, en av Avenyns mer spännande restauranger. Vem du än är och hur många ni än är kommer ni älska den familjära stämningen och maten som är inspirerad av de italienska kvarteren i New York. Scandic Rubinens takterrass bjuder på perfekt spanläge. Här finns något för alla, allt från bacon, scrambled eggs, miniburgare, Caesarsalla amerikanska pannkakor eller färsk frukt med mozarella.


Scandinavium och 2m från Götaplatsen mitt på Berzeliigatan ligger Barrique Wine Bar. Här serveras vår 4-rätters vin-meny där maten skapas. Började bra med att de löste bord med kort varsel inför. Restaurangen ligger ett stenkast. Ett måste att testa på om du besöker Göteborg.


De är också kända för sina många shakes och sin uppiggande ingefärsshot. Dessutom har de olivolja i alla juicer, då oljan gör att man kan ta upp näringsämnena bättre. Buenos Aires är en argentinsk restaurang på Berzeliigatan i Göteborg. Joe Farellis är bara ett av alla matställen längs gatan.


Ett nytt matkoncept kombineras i form av några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta. Besök vår hemsida där du hittar all plats information du. Hitta vimmelbilder och information om after work, quiz, öppettider m. Göteborgs paradgata med nattliv, restauranger och shopping.

God mat, fantastiska människor. Vår restaurang är fyra våningar med matservering, barer, nattklubb och shuffleboard. Här hittar du alltid något att göra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg