tisdag 7 maj 2019

Italiensk restaurang göteborg centrum

Vi förhandlar så att du slipper. Välkommen in till oss! För att komplettera vår matsal så har vi skapat en av stans mysigaste bakgårdar. På Magazzino väntar dig en smakfull och lugn stund.


Vi erbjuder mat som är lagad av de bästa italienska råvarorna. Ett vinsortiment baserat på både kunskap och kvalitè bäddar för en smakupplevelse utöver det vanliga.

Alla mina rätter är i grunden italienska klassiker som jag satt min egna prägel på. Kortfattat kan man säga att mitt kök är helt enkelt jag - Pietro Fioriniello. Läs gärna artikeln om oss i GP.


Trattoria da Pasquale, Sten Stureg. Här är lugnt och mysigt och perfekt för bland annat romantiska parmiddagar. Här möts du av genuin italiensk atmosfär.


Här erbjuds en bred à la carte meny med många klassiska italienska rätter samt även en pizzameny. Sommartid öppnar vi vår populära uteservering.

Tack vare dem har staden nu en rik italiensk mat- och dryckestradition, och här tipsar vi om några guldkorn på restaurangkartan. Nonna är allas vår italienska mormor, ett besök här är ett besök hemma hos henne. I hennes anda och med hennes recept skapar vi trivsel och samvaro. Och vi serverar så många rätter som möjligt på stora fat vilket inbjuder till något av det viktigaste här i livet – att dela. Italian Food Stories - Ristoria är en myllrande italiensk restaurang där varje smakupplevelse förmedlar en historia från vår stora italienska matresa.


Pizza, pasta och väldigt mycket mer. Sorellina betyder just lillasyster på italienska och den nya restaurangen har plats för drygt gäster, en nio meter lång bardisk gjord av marmor från Verona och en ännu längre vinhylla fylld av italienska viner. Sorellina är som en modern, kreativ och fräck lillasyster som tycker om vin, mat och att umgås med sina vänner. Tiramisú Den mest italienska av alla italienska desserter. Varma känslor, social samvaro och kärleken till god mat och dryck.


Lägg ihop alla dessa ingredienser och du hamnar hos oss på Fornello. På svenskt vis är vi noga med detaljerna. Vår italienska kvällsmeny alla dagar från kl 16. Italiensk restaurant , bar och taverna.


Boka bord på Göteborg på thefork. Njut av en äkta italiensk kväll i hjärtat av Göteborg. Hitta och få information om italienska restauranger i Göteborg och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning.

Buon Cibo är ett italienskt restaurangkoncept. Vårt kök är öppet, med olika matstationer för deli, pizza, pasta och lunch. Meny och dryckesval bygger på färska råvaror, hälsosamt, ekologiskt, närodlat och säsongsbetonat. På Sten Sturegatan i Göteborg ligger den välbesökta italienska restaurangen La Terrazza bara ett stenkast från Göteborgs evenemangsstråk. På väggarna hänger diverse blåsinstrument och element som ger en rustik känsla och ibland utgör en kreativ belysning.


Ett lyxigt och medelhavs restaurang i hjärtat av ( Göteborg ). Kom förbi och upplev en smakrik resa genom det traditionella italienska köket. Här finns ett matutbud som passar alla. Här hittar du alla restauranger i Göteborg. Se betyg, recensioner och bilder. Tvåkanten är en mysig restaurang och bar mitt på Avenyn med originaltegel, varma färger och avslappnad glad atmosfär.


Stor pratvänlig bar, flera matsalar och två härliga uteserveringar gör att vi passar både för privat- och företagsgästen. Vi lagar modern svensk mat, med mestadels svenska råvaror från små producenter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg