fredag 31 maj 2019

Whiskyprovning karlstad

Köp Online - Direktleverans! Hitta och jämför erbjudanden på upplevelser. Stort utbu bra priser. Så varför inte låta oss “härja” med dina smaklökar, för att få just dig att upptäcka vin på ett sätt som du inte trodde var möjligt.


En typprovning kan du även göra när du beställer en dryckesprovning av whisky.

Då får du prova whisky från olika regioner och lära dig mer om olika framställningsmetoder. Du kan även göra en distriktsprovning, eller sy ihop din egen, personliga whiskyprovning. Helt efter dina önskemål. Den här provningen är för dig som vill lära dig mer om hur du bäst avnjuter en whisky. Kvällen kommer att ta dig med på unika smakupplevelser, spännande berättelser och så klart provsmakning av fina whiskysorter.


Vi har över 150st olika öl på flaskor och burkar. Var av detta är av dem storflaskor, det vill säga 75cl flaskor. För att ha möjligheten att bara prova lite, kommer vi den här dagen att öppna dessa flaskor för att ni ska kunna köpa provsmak av flaskorna!

Det går också att prova whisky hemma. Vilken typ av whiskyprovning som passar bäst beror helt på vilket syfte man har med provningen. Du får under en kväll uppleva whiskyns underbara värld och uppleva den mångfald som denna njutningsbara dryck bjuder på.


En Present Att Minnas från Upplevelse. I flertalet av våra butiker kan du gå på whiskyprovning kvällstid. Det sker efter stängning och med vår välutbildad personal. Våra provningar tar cirka två timmar och vi har olika typer av teman, från att lära sig grunderna till mer exklusiva provningar.


Hit kan du komma alla dagar i veckan för att äta och dricka gott. På fredagar och lördagar har vi även nattklubb. Lär känna whiskyns mystiska smaker. Inget jobb är stort eller för krångligt!


Testa på att köra allt från supersportbil och Legend Racebil till historisk rallybil eller pansarvagn. Syftet med provningen är att visa upp vilken mångfald och skönhet som döljer sig i hela det stora begreppet whisky (eller whiskey beroende på vem man frågar). Provningsledaren kommer berätta om de olika begreppen i whiskyvärlden, historiken och hur de olika tillverkningsprocesserna skiljer sig åt.


Systembolaget erbjuder dryckesprovningar i flera butiker. Varmt välkommen att lära dig mer om dryck, eller mat och dryck i kombination. Världsrekordsförsök i whiskyprovning David Kringlun som arrangerade försöket, berättar att samtidigt som försöket ägde rum så spelade Frölunda match ett par hundra meter bort.

Jag hörde att den matchen skulle dra en hel del folk så vi blev lite nervösa över om det skulle komma tillräckligt med människor. Whiskyprovning Stockholm tar med dig på en färd till whiskyns värld. Genom ett presentkort eller våran whiskyprovning får du ta del av whiskyns fantastiska. Det är på öl- och whiskymässan i Göteborg den april som David kommer att försöka slå världsrekordet i whiskyprovning. Vi vill vara ditt självklara val och partner som skräddarsyr din catering, vinprovning, whiskyprovning och ölprovning eller vad du nu vill hitta på.


Välkommen till Kulinarika på Aplungen, en mat- och vingård söder om Sunne med vacker utsikt över sjöar och odlingsmarker. Sveriges största arrangör av dryckesmässor. Hos oss står kulinariska möten och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg