tisdag 14 maj 2019

Kansainvälinen etsintäkuulutus

Yleissopimusten lisäksi on voimassa kapeampialaisia erityissopimuksia. KRP:n tutkinnanjohtaja Olli Töyräs kertoo, että kansainvälinen etsintäkuulutus yhdestä Turun puukotuksiin mahdollisesti liittyvästä henkilöstä on yhä voimassa. Etsittyä ei ole tavoitettu. Juuri muuta kerrottavaa. On aika julkistaa kansainvälinen etsintäkuulutus , tavattaessa kiinniotettava ja toimitettava Haagin kansainväliseen tuomioistuimeen.


Suomi kerran oli onnistuakin, Putin oli poliisin tietokannassa määrätty pidätettäväksi kuulumisesta rikolliseen moottoripyöräjengi Yön susiin. Turkki ei kuulu EU:iin eikä näin ollen Schengeniin joten sinne tarvitaan Interpolin kautta laitettu etsintäkuulutus. Vaikka etsintäkuulutus olisi voimassa ei se hyppää rajalla automaattisesti esille.


Tämän jälkeen hänestä ei ole tehty havaintoja. Saarilammi on 54-vuotias. Hän on pienikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan hintelä. Ilja Janitskinista tulossa pian kansainvälinen etsintäkuulutus 03.


Kansainvälinen etsintäkuulutus

Ensin Bergenströmistä tehtiin kansallinen etsintäkuulutus , ja nyt myös kansainvälinen etsintäkuulutus. Se tarkoittaa sitä, että jokaisessa Interpolin jäsenvaltiossa on nähtävissä hänen etsintäkuulutuksensa. Bergenström on aiemminkin ollut esimerkiksi Ruotsissa, joten on mahdollista että hän pyrkii rajojen yli. Mun piti mennä poliisikuulusteluun ennen juhannusta mutta lähdin sitä ennen maasta.


Musta on Suomessa etsintäkuulutus , mutta mistä tiedän onko myös kansainvälinen ? Poliisi tietää etten ole Suomessa. Keskusrikospoliisin miehestä tekemä etsintäkuulutus on julkaistu EU Most Wanted eli eniten etsityt -listalla netissä. Hänet on etsintäkuulutettu, koska miestä ei ole saatu oikeuteen. Meillä olisi tarvetta erityiselle etsintäryhmälle, joka voisi keskittyä kaivamaan nämä hankalat tapaukset esiin ja myös vastaavasti etsiä Suomessa piileskeleviä muiden maiden etsintäkuuluttamia henkilöitä. Haagassa viikko sitten viittä ihmistä puukottaneesta irakilaisesta miehestä on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus.


Kansainvälinen etsintäkuulutus

Kansainvälinen yhteistyö karkulaisten kiinni saamisessa on tärkeää, Kangasmaa sanoo. Dr Strangelove: Britannian oikeuslaitos on todistanut jo toisen kerran erään venäläisen herra Putinin syyllistyneen murhaan. Oulun seksuaalirikoksista epäilty vapautettiin vahingossa Saksassa – miehestä annettu kansainvälinen etsintäkuulutus Oulun käräjäoikeus on vanginnut kyseisen henkilön poissa olevana todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Ruotsissa on tehty kansainvälinen etsintäkuulutus kahdesta tuomiokirkon ryöstäneestä varkaasta.


Asiasta kertoo muun muassa sanomalehti Expressen. Varkaat anastivat puolen päivän aikaan mittaamattoman arvokkaita kruununjalokiviä Strängnäsin kirkosta, joka sijaitsee Tukholmasta länteen. Kahdelle miehelle on asetettu korkeimman tason kansainvälinen pidätysmääräys, heidän epäillään ostaneen lapsen. Miehet ovat paenneet Turkkiin, eikä kukaan tiedä missä he tällä hetkellä ovat. Voiko poliisi selvittää puhelimen sijainnin tai puhelujen perusteella missä olen?


Venäläisnainen pidätettiin Suomessa – KRP: Pidätys tapahtui lentoasemalla, naisesta kansainvälinen etsintäkuulutus. Miehestä on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus. Oulun poliisi julkaisi kuvan etsittävästä henkilöstä ja pyytää vihjeitä.


KRP:n mukaan yhdestä henkilöstä tehty kansainvälinen etsintäkuulutus Turun puukotuksiin liittyen. Pääepäillyn lisäksi tutkitaan siis yhteensä viiden ihmisen osuutta joukkopuukotukseen. KRP epäilee, että etsintäkuulutettu henkilö ei ole Suomessa, ja voidaan pitää mahdollisena, että hän on vaarallinen. Libanoniin paenneesta Nissanin ex-johtajasta kansainvälinen etsintäkuulutus – Ghosnia tuskin luovutetaan Entisen Nissan-johtajan pakomatkan tutkinta jatkuu Japanissa ja Turkissa. Lisäksi asiaan liittyen on tehty yksi viidettä henkilöä koskeva kansainvälinen etsintäkuulutus.


Puukotuksessa on menehtynyt kaksi naista ja loukkaantunut kuusi naista sekä kaksi miestä. Kuolonuhrit ovat suomalaisia. Loukkaantuneiden joukossa oli suomalaisten lisäksi Iso-Britannian, Ruotsin ja Italian kansalaisia, yksi kutakin. Budapestin poliisi asetti erikoisyksikön tutkimaan tapausta ja afgaanista annettiin kansainvälinen etsintäkuulutus.


Tutkinnanjohtaja: Turun puukotusten pääepäillyn lisäksi viisi muuta epäiltyä – yhdestä tehty kansainvälinen etsintäkuulutus 19.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg