tisdag 14 maj 2019

Psykolog københavn henvisning

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?


Jobba på distans med Mindler.

Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Autoriserede psykologer online.


Kom i kontakt indenfor timer. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

Privatpraktiserende og arbejds-og organisationspsykologer i København , Aarhus osv. Empatiske psykologer i København med mange års erfaring. Psykolog København og Østerbro. Derefter kan psykologer blive godkendte specialister. Specialistuddannelsen forudsætter autorisation og er normeret til år.


En henvisning kan alene udstedes af alment praktiserende læger. Når du har valgt en psykolog , ringer du til pågældende for at aftale en tid. Min hyggelige praksis er centralt placeret i hjertet af København tæt ved Strøget og Rundetårn. Adressen er Nørregade 4 3. Med en beliggenhed blot 2meter fra Nørreport Station er der gode forbindelser med offentlig transport samt mulighed for at parkere i gaderne omkring klinikken mod betaling. Find psykolog København.


Vores hovedstad København har ca. Vi er kognitive psykologer og tilbyder kognitiv terapi i vores klinikker, der ligger i København K og Kastrup. Det kræver, at du tilhører en bestemt gruppe. Hos phuset kan Marianne Sander give samtaler med henvisning fra egen læge.


Samtalerne med Marianne sker i Grenå. Hos andre psykologer i phuset kan du ikke få tilskud fra sygesikringen.

Derudover har vi også en overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at du med henvisning fra egen læge kan få tilskud fra sygesikringen, og du kan se, hvor meget du har mulighed for at få i tilskud her. Kognitiv eller metakognitiv psykolog med overenskomst med sygesikringen Hver uge får vi henvendelser fra klienter, som har fået en henvisning fra læge til psykolog.


De leder derfor efter en psykolog – gerne en kognitiv eller metakognitiv psykolog , som har overenskomst med sygesikringen og ydernummer. Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi er danmarks første og eneste klinik, der udelukkende tilbyder metakognitiv terapi. Uden henvisning eller bevilling skal du selv betale fuld pris for en konsultation. Alle henvendelser behandles fortroligt, psykologer er underlagt tavshedspligt og kan ikke indhente eller udlevere oplysninger om dig, medmindre du har givet dit samtykke hertil.


Når du klikker på en psykolog i resultatlisten,. Du skal have en henvisning fra din læge for at få tilskud til behandling hos en psykolog. Du skal have henvisningen senest måneder efter den begivenhe der udløste behovet for psykologhjælp. Henvisning og tilskud.


Jan Bentzen har eksisteret på Frederiksberg i mere end år og igennem årene har vi hjulpet mange mennesker, med helt forskellige individuelle problemer. Vi tilbyder professionel psykolog behandling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg