torsdag 1 augusti 2019

Langtidsferie på kanariøyene

Langtidsferie på Kanariøyene. På Kanariøyene kommer du til å glemme alt om vinteren her hjemme. Søsterøya Tenerife faller også i smak hos de fleste, og der kan du blant annet la deg begeistre av den vakre og dramatiske naturen.


Langtidsferie på kanariøyene

Vi har fleksible langtidsferier med rutefly, og du kan reise til det spanske fastlandet, Kanariøyene , Amalfikysten, Malta og flere andre reisemål. Hotellene er spesialutvalgte og kvalitetssikret av oss. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte.


Klimaet er det beste og mest stabile vi kan tilby, man kan trimme og trene gjennom gåturer og fysisk aktivitet så ofte man vil. Dette hjelper med å smøre krop - pens maskineri. Gran Canaria er den 3. Det er da mulig å leie en leilighet eller et hus. Kanariøyene er en selvskreven kandidat på en liste over gode kandidater for langtidsferie i Spania. Her kan du feriere gjennom hele vinteren, uten å bli verken lei eller kald.


Her ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt grader, noe som for oss skandinaver er for sommer å regne. Du du kan vælge at rejse i f. Med vores fleksible langtidsrejser kan du rejse med rutefly til det spanske fastlan De Kanariske Øer, Amalfikysten, Malta og andre dejlige rejsemål. Du vælger selv, hvornår du vil rejse og hvor længe, du vil være væk. Vår langtidsferie på Tenerife har vært den beste langtidsferien vi har vært på.


Puerto de la Cruise var bedre en vi hadde forventet, frodig natur, koselig by og fint hotell. Våre første gjester kom til Calpe i fjor høst, og aldri før har vi fått så mange godord og positive tilbakemeldinger om et nystartet reisemål. Både byen og vårt flotte suitehotell Suitopia har blitt svært godt mottatt blant våre gjester. Vi bor i leiligheter på Holiday World i Benalmádena.


Langtidsferie på kanariøyene

Skreddersydd langtidsferie - reis når du vil, vær så lenge du ønsker og velg en avreiseflyplass som passer deg. Under ditt opphold arrangerer våre norske reiseledere utflukter og aktiviteter. Vi vil alltid være tilgjengelige om det skulle dukke opp uforutsette hendelser, og vi har døgnåpen vakttelefon på våre destinasjoner.


Hopp over litt av vinteren i Norge, og bli med på en deilig langtidsreise til Tenerife – en av de vakreste av Kanariøyene. Her venter et deilig klima, naturskjønne omgivelser og et vell av fine opplevelser på deg. Tenerife er det perfekte stedet for en avslappende ferie i passende avstand fra det kalde vinterklimaet i Norge. Du bestemmer hvor lang den skal være. Athena Royal Beach Hotel Kypros har deilig middelhavsklima året rundt.


Langtidsferie på kanariøyene

På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen. Bli med på langtidsferie til Marbella på Costa del Sol, Estoril på Portugals riviera eller Peloponnes i Hellas.


Vi nærmer oss avslutningen på en fantastisk langtidsferie. Du har dagen til å få opplevd de siste tingene og få pakket kofferten stille og rolig, før vi om kvelden spiser en felles avskjedsmiddag der vi sammen kan utveksle de siste gode historiene og opplevelsene fra tiden på Tenerife. Utleie av private ferieboliger blir legalisert på Kanariøyene. Dyp misnøye med kanarisk lovutkast for utleie av ferieboliger. Slik er reglene for korttidsutleie til ferieformål på Kanariøyene.


På langtidsferie er det skandinavisktalende verter på stedet som er tilgjengelige gjennom hele oppholdet. Informasjon om hvilke verter som er hvor, finner du på vår nettside og når du mottar våre reisedokument.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg