måndag 26 augusti 2019

Ladda kontantkort comviq

Välkommen till Kensaq. Här får du hjälp med SIM-kortsfrågor, hur du kommer igång med ditt kontantkort , olika sätt att Tanka, information kring priser och mycket mer! Du väljer själv den surfnivån som passar dig bäst.


Du kan välja mellan GB, GB och GB. Från dess att du laddar på ditt kontantkort är surfen tillgänglig i dagar.

När du vill ladda på ditt kontantkort via hemsidan, är det viktigt att du knappar in rätt telefonnummer som du vill ladda ditt kontantkort med. Här har vi samlat all information du kan behöva kring ditt kontantkort. Hur du registrerar, aktiverar och laddar det. Plus allt annat du kan behöva veta för att få ut det mesta ur ditt kontantkort.


Beställ ett kontantkort hos Telenor och få full kostnadskontroll. Väljer du att prenumerera blir var 6:e laddning gratis. Med en prenumeration får du var 6:e laddning gratis.

Dom erbjuder surf från GB till GB, vilket betyder att alla kan hitta nåt som passar sin livsstil. Tröttnar du på att ladda ditt kontantkort varje månad är det bara några knapptryck för att byta till ett mobilabonnemang. För att mobiloperatörens kundtjänst ska kunna hjälpa dig behöver du ha verifikationsnumret för laddningen.


Passa på att ladda här nedan! När surfen tar slut kan du enkelt ladda på valfri mängd surf på Tele2:s hemsida under fliken Mitt Teleeller via appen med samma namn. På hemsidan och i appen kan du också hålla koll på din surfförbrukning för att lättare planera ditt framtida surfanvändande.


Ett kontantkort kan ligga vilande i månader innan det avaktiveras. Med ett kontantkort kan du inte använda betaltjänster så som att t. Allt från enkla mobiler till de senaste modellerna. Tanka på ditt kontantkort smidigt och enkelt online. Se vårt utbud längre ner på sidan eller välj operatör i menyn. Fördelen med kontantkort är att du aldrig behöver betala mer än vad du har laddat kontantkortet med.


Det blir alltså super enkelt att hålla koll på månadskostnaderna. Kontantkort vs abonnemang. Vill du ha totalfrihet är kontantkort något som du borde överväga.


Hos oss finner du påladdning till mobilen samt startpaket från nästan alla stora operatörer.

Med kontantkort slipper du abonnemangsavgifter och bindningstid. I det fall du inte laddar på ditt kontantkort årligen så försvinner ditt nummer och du kan inte få tillbaka det. Vi delar mobilnät med Telia, Teleoch Telenor, och har en befolkningstäckning på över.


Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf. Registrera ditt kontantkort här för att få bonus på dina kommande laddningar och möjlighet att administrera kontantkortet via Mitt Telia. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia. Förutom ovanstående alternativ kan du också ladda ditt kontantkort på följande.


Fixa ditt kontantkort till din mobil på Halebop. Mycket surf till en liten peng och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra kontantkort här. Comviq täcker av Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg