torsdag 15 augusti 2019

Whirlpool mikrovågsugn inbyggnad

Köp Whirlpool från kända varumärken. Kvalitet till bästa pris hittar du online hos Bygghemma. Alltid låga priser och dagars öppet köp. Se alla erbjudanden och köp nu! Det billiga byggvaruhuset online.


Snabb leverans, oslagbara priser! Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Med Whirlpool Crispfunktion kan du baka och laga mat med ett krispigt, gyllenstekt resultat på mikroti t. Vill du laga mer hälsosam mat?


Hälsosamma måltider, skonsamt tillagade med ånga. Det finns mikrovågsugnar anpassade för inbyggnad. Se bara till att det finns plats i ditt kökshyllesystem. Se till att måtten på din mikrovågsugn passar med den plats där du tänkt placera den. Väljer du en fristående modell av mikrovågsugn spelar kanske utseendet en större roll, eftersom hela din mikrovågsugn kommer att synas.


Whirlpool mikrovågsugn utrustad med Crispfunktion, för frasiga, gyllenstekta pizzor, pommes frites och pajer på mikrotid. Med crisp kan du även baka, t. Whirlpool MAX hör inte till de mikrovågsugnar som har en stor kapacitet. Mikrovågsugnar för varje behov. En mikrovågsugn är snabb och praktisk – och erbjuder mer än bara uppvärmning och tining.


Med våra modeller kan du grilla, ångkoka och få en krispig yta på dina rätter – och samtidigt spara både tid och energi. Du kan välja mellan fristående och integrerade modeller, vilken bredd mikrovågsugnen har och åt vilket håll luckan öppnas. Med varmluftsfunktion får du kortare tillagningstider, grillfunktion gör att maten får extra färg och med ångkokning blir grönsakerna godare.


Whirlpool mikrovågsugn inbyggnad

I testet ingår flera modeller som har grillfunktion och varmluftsfunktion. Det är stor skillnad på hur bra mikrovågsugnarna klarar att ge maten jämn temperatur när de används för att värma och tina mat. Bästa betyget får Whirlpool MWF 42 därefter kommer Whirlpool MWP 1med och på tredjeplats Whirlpool MCP 3med betyget 70.


När du är på jakt efter en bra mikrovågsugn kommer du säkerligen att hitta den på bygghemma. Här finns det mikrovågsugnar med de mest kända märkena som till exempel Whirlpool , Electrolux, Champion, Gorenje och Cylinda. I sortimentet hittar du även produkter från Gram, Panasonic och Sharp.


Whirlpool mikrovågsugn inbyggnad

Delbetala i upp till månader. Den är 38cm hög för installation i både överskåp och högskåp. Med CookControlför automatiska matlagningsprogram.


Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sju gånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem. Luckan är vänsterhängd. Denna tvättmaskin från Whirlpool har en enastående snabb centrifugeringshastighet så att mer vatten pressas ur tvätten, som torkar snabbare. Köp din mikrovågsugn hos MediaMarkt. Oavsett om du vill köpa en fristående mikrovågsugn eller för inbyggnad har vi flera modeller från exempelvis Whirlpool.


Whirlpool mikrovågsugn inbyggnad

Välj efter funktioner som grill, ånga, varmluft, hög effekt, med roterande tallrik och såklart den design som passar ditt kök bäst, i vitt eller rostfritt stål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg