torsdag 29 augusti 2019

Storytel kan inte lägga offline

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Inlägg om Offline skrivna av storytel. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till?


Hej igår fick jag en ny mobil samsung galaxy soch laddade då på nytt ner storytel i den.

Fick hem appen men den står bara och tuggar! Får även ett felmeddelande att det är för dålig nätveks uppkoppling för att den kan spela upp boken. Jag kan inte heller ladda ner boken i offline läge? Ljudböcker är ju numera riktigt populära och i takt med att musiklyssnandet går över från mp3-spelare till mobiltelefonen hänger givetvis ljudböckerna med. Du laddar ner dem i appen genom att klicka på knappen offline på bokens detaljsida eller i spelaren.


Man kan bara ladda ner bok i taget, så om du startar flera nerladdningar blir de inte klara samtidigt. Jag har pratat med er kundtjänst och berättat att jag gärna ställer upp och berättar alls buggar jag upptäckt för era utvecklare men ni verkar inte vilja lyssna.

Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig. Med familjeabonnemanget kan du lägga till extra användare i ditt konto. Varje ny användare som du lägger till kostar kr per månad.


Fördelen med detta är att ni kan lyssna flera i familjen samtidigt från olika enheter. Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Det är några av Degas’ yttranden om konst. Och som en förklaring av det sista må ytterligare citeras: ’Konsten att måla består i att kunna ge en färgfläck, låt oss säga venetianskt rött, en sådan omgivning att den verkar cinnober. Degas älskade cynismer, men inte för deras egen skull utan för den psykologiska effekt de gjorde.


Konflikthantering, noggrann planering av enkla aktiviteter, förtydligande instruktioner. Att vara förälder till ett barn eller en ungdom med ADHD kan vara en utmaning. Hur funkar det med storytel i mobilen.


Jag har en mobilabonnemang där jag har begränsat med surf i månaden. Med Nextory kan du alltid läsa och lyssna på böcker i offlineläge. Det gör du genom att aktivera de böcker du vill läsa.

Vid aktiveringen laddas böckerna ner till din enhet. Perfekt när du är ute och reser! Vi hade tyvärr problem med driftstörningar under natten då vår underleverantörs automatiska back-up system inte funkade denna gång.


Vi jobbar på åtgärder för att det här inte ska hända igen och beklagar störningarna. Läs och lyssna offline Hitta en bok Kan jag använda appen på flera enheter? Om Arbetar offline visas i statusfältet längst ned i Outlook-fönstret betyder det att Outlook inte har kontakt med e-postservern. Du kan inte skicka eller ta emot e-post förrän du är ansluten igen.


Det första steget är att kontrollera Internetanslutningen genom att försöka ansluta till en webbplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg