onsdag 7 augusti 2019

Recept nyttig mat

Gå ner i vikt snabbt utan att svälta dig själv. ACO Spotless Daily Moisturiser är en gelkräm som är lämplig för oren och fet hud. Utvalda av experter för eksem, psoriasis, akne och torr hud. Adventure Menu säger STOPP till kemiska tillsatser, konserveringsmedel och färgämnen.


Färdigt att äta direkt ur förpackningen med en hållbarhet på år. Vi har handplockat middagar med hög andel frukt och grönt.

Samt nyttigare varianter på godsaker som du kan unna dig av och till. För dig som kämpar med att få till en balanserad vardag - här har vi letat upp nyttiga middagar. Goda och hälsosamma recept med mycket.


Här hittar du recept för dig som vill äta nyttigt. Låt dig inspireras av våra goda och hälsosamma recept ! Det behöver inte vara speciellt svårt att göra nyttig mat. Här är recept som tar högst minuter att tillaga.


Recepten passar både dig som tränar och dig som bara vill äta lite nyttigare.

Vad som klassas som nyttig mat är ofta omdebatterat och innebär olika saker för olika människor. Men att äta mycket frukt och grönt varje dag vet vi är bra för kroppen. Därför har vi här försökt samla recept som innehåller en hög andel frukt och grönt! Särskilt kan vardagar vara utmanande, då tiden inte alltid räcker till och det är lätt att ta till snabba genvägar som inte alltid väller över av frukt och grönt. Hoppas vi kan hjälpa dig att hitta enkla och nyttiga rätter!


Nyttig mat som också är vegetarisk? I Mat på minuten: matlåda och storkok hittar du bra recept på rätter som du kan frysa in eller ta med till lunch i matlådan. Böckerna innehåller ungefär enkla recept för den som vill ha sund och smakrik mat utan att stå i timmar i köket. Här bjuder vi på några av recepten ur böckerna. Exempel på mat jag åt.


Alla LCHF- recept och alla GI- recept finns listade i var sin kategori, nedan följer några exempel. Skinksås med broccoli och blomkål enligt receptet på pasta med skinksås men med kokt broccoli och blomkål istället för pasta (bild uppe till vänster). Frukost är viktigt för en bra start på dagen och att äta nyttigt belönar sig genom mera energi och bättre hälsa. Samma gamla vanliga mat på middagsbordet? Få ny inspiration med MåBra:s sunda veckomeny!


Varje vecka sätter vår viktcoach ihop en komplett matsedel med nyttiga recept – perfekt för dig som vill äta nyttigt och äta dig mätt. Den här urgoda mixen med broccoli, pinjenötter, feta och russin passar perfekt som tillbehör till korv (med hög kötthalt), ugnsbakad lax, falafel eller något annat proteinrikt. Vi bjuder på mat som är lite smalare, för dig som vill vara nyttig och tänka på vikten.

Många av recepten är kaloriberäknade. Matiga sallader, smala färsbiffar, nyttig pizza, smalare gratänger och lax i ugn är några av alla läckra och nyttiga recept. Det ska vara enkelt och framför allt gott att laga en nyttig middag.


Här har vi samlat våra bästa recept som passar lika bra till vardag som fest! God mat för barnen Här är hittar du enkla recept och säkra kort att variera med. Det kan vara svårt att veta vad man ska laga när barnen springer kring benen och är hungriga men också lite kräsna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg