torsdag 22 augusti 2019

Skeppsklocka mässing

Vår mest sålda skeppsklocka. Elegant, enkel att underhålla och montera. Denna skeppsklocka kommer komplett med upphängning och kläpptamp, och monteras lätt med mässingskruvar. I denna gruppen samlar vi produkter gjorda av mässing och krom.


Som vanligt är fokus på den maritima designen. För delen med mässing och chrome är att de har en lång livslängd då de inte påverkas lika mycket av vår metrologiska omgivning.

Fockedrevsudd Vit cm. Skeppsklocka Aluminium cm. SKEPPSKLOCKA MÄSSING Ø 1MM. Lägg i kundvagn Visar av 3. Eventuell fraktkostnad och moms tillkommer. E-postadressen publiceras inte.


Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Här ser du vårt utbud av snygga och eleganta skeppsklockor i mässing.

Våra skeppsklockor finns i flera olika kvaliteter och storlekar, och vi levererar från dag-till-dag. Storlek: ca Ø 100mm, 4. Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Ta del av våra bästa erbjudanden och spännande produktnyheter!


Till kassan Mina sidor Logga in START. Svensk kvalitetsprodukt i gedigen gjuten polerad mässing. Höjd utan kläpp 1mm,. Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Hitta och köp skeppsklocka hos Kelkoo. Jämför priser på skeppsklocka och handla skeppsklocka på nätet från bra webbutiker online. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti.


Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Klassiska skeppsklockor i polerad mässing med väggfäste för tre skruvar. Kompletta med liten klockstropp i oblekt bomull. Gjuten i solid mässing enligt traditionella marina specifikationer.


Klockan är blankt polerad och därefter förkromad. För att uppnå högsta finish och skydd är. Liten fin skeppsklocka med fockedrevsudd på kläppen.

Paketering och försäkring. Alla objekt som skickas från Bukowskis är fullt försäkrade och omsorgsfullt packade i en formanpassa diskret kartong för att. Träplattans mått 18xcm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg