tisdag 6 augusti 2019

Snabb efterrätt choklad

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris på kontaktlinser.


Ibland sätter sötsuget in men tiden är knapp – här har vi samlat riktigt smaskiga recept på efterrätter som går snabbt att fixa i ordning. En lättlagad version av rocky road som är ljuvligt god till glass. Rocky-road-blandningen svänger du snabbt ihop med choklad , nöthack, minimarshmallows och smält smör.

Servera ljummen tillsammans med din favoritglass. Underbart gott och så skönt att det går snabbt. Testa denna favoriten av Mitt köks huskock Jennie Walldén. Fler goda desserter med choklad : Ännu fler. Sno ihop en snabb efterrätt med choklad.


Chokladmousse med hallon och kex. Smält 2g mörk choklad. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och strö ut 1g nötter, torkad frukt eller bär, till exempel pistaschnötter, hasselnötter, valnötter, kokosflagor, torkade tranbär och sultanrussin.

Häll över chokladen i ett tunt lager så att den täcker allt, låt svalna i kylen och bryt sedan i generösa flak. Recept på snabba , enkla och goda efterrätter som imponerar efter maten. Gör det enkelt för dig med våra turbosnabba desserter! Vill du bjuda på en dessert i nobelstil men har tidspress?


Ingen panik - vi listar snabba festliga desserter som går bra att göra i förväg. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i cirka minuter. Fiska upp vaniljstången och bryt ner chokladen under omrörning, tills den smält. Avsluta nyårsmiddagen med en god och lyxig efterrätt.


De här recepten är både snabba och lättlagade. Många kan du dessutom förbereda. En mäktig och övergod efterrätt med mörk choklad , syrliga hallon, len grädde och krispiga kaksmulor. Bjud chokladälskarna på en fluffig chokladmousse, sommargästerna på en uppfriskande bärtårta och hemvändarna på ett traditionellt kakfat.


Vispa ihop färskost, strö- socker, smält choklad och äggulor till en fluffig smet med en elvisp. Vispa äggvitorna till ett hårt skum i en annan skål. Vispa grädden fluffig i en stor skål och vänd ner äggvitorna och färskostsmeten i grädden. Rör sist ner de mosade jordgubbarna. Här bjuder vi på snabba efterrätter , dessert i glas med bär, dessert i glas med choklad , efterrätter som går att förbereda dagen innan, enkla med lyxig efterrätt och mycket mer.


Efterrätt är perfekt att servera i glas.

Vi lovar att du hittar minst en ny favorit! Snabba leveranser - Öppet köp dagar. Fikonpizza med choklad. Himmelsk raw food chokladmousse, chokladganache eller karamelliserade chokladpopcorn – efterrätter med choklad går att variera till både smak och utseende.


Mörk choklad , ljus choklad eller smaksatt, här hittar du efterrätter som även passar dig som följer en kosthållning. Vem kan taka nej till en god efterrätt ? Spara det bästa till sist och låt efterrätten bli en fin final på middagen. Eller gör vardagen lite ljusare med en enkel efterrätt mitt i veckan!


Här hittar du recept på allt från de enklaste rätter till mera omfattande. Snabb kladdkaka eller chokladtårta med riktig choklad istället för kakao. Denna kladdkaka går snabbt att göra trots att den görs med riktig choklad. Spelade in en liten film och la på där du kan se hur man lagar kladdkakan. Våra smarrigaste efterrätter med choklad.


Här är desserterna du ska göra när chokladälskaren kommer på besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg