onsdag 28 augusti 2019

Något sött snabbt

Kvalitén är något vi satsar stort på här på Snabbt och Sött. Vi beställer endast in varor från de bästa leverantörerna för att kunna erbjuda er kunder det bästa möjliga urvalet. Hög kvalité på våra varor är i centrum av vår idé för ni kunder ska kunna njuta av något sött , fräscht eller gott under de tider som passar er.


Avsluta grillfesten med något sött från grillen. Man kan göra det enkelt och köpa färdig picknickmat, lite kallskuret, några ostar, ett gott brö något grönt och något sött som avslutning.

Det är helt naturligt, inget som tyder på dålig karaktär eller brist på självdisciplin. Eftersom hjärnan får energi av glukos, det vill säga socker, gillar den att vi petar i oss kolhydrater – gärna så snabba som möjligt! När du har ont om ti inte orkar göra något avancerat eller bara vill ha något sött snabbt – då är denna chokladmousse perfekt!


Häll snabbt caramellen i några formar, jag hade aluminiumformar men det funkar säkert med andra små ugnsfasta, och försök att snabbt att få massan att sprida sig i formbottnen. Jag tycket inte riktigt att det blev bra när jag gjorde det, men det visade sig att det verkligen inte hade någon betydelse för det goda slutresultatet. En kropp i harmoni = en mage utan sug efter sött.


Stoppa sötsuget med krom.

Krom motverkar sötsug. Snabba salladen – recept mot sötsug: Skiva tomater och lägg i ett durkslag. Gå ut och andas frisk luft och drick sedan vatten.


Hjärnan blir ofta lurad att den behöver något sött när det egentligen är syre- eller vätskebrist. Min favorit just nu är keso, banan, kakao och chili. När det börjar bli brunt lägger du i äppelklyftorna. Bryn dem snabbt på hög värme. Pudra över kanel och häll på sirapen och apelsinjuicen.


Riv över citronskalet. Låt puttra en halvminut. Häll upp i djup tallrik och klicka över vaniljglassen. Om du känner hunger, matthet, svettningar, oro eller får darrningar, huvudvärk och blir blek kan det vara tecken på att blodsockret blivit lågt.


De här symtomen kallas insulinkänning och försvinner oftast ganska snabbt om du äter något sött , till exempel druvsocker, sockerbitar eller något annat med mycket socker i. Snabb som en skottspole – Om någon som är mycket snabb. En skottspole är detsamma som, eller del av, en skyttel till en vävstol. Perfekt när du blir sugen på något sött och bara måste ha det på en gång!

Sockerkakan fixar du enkelt i micron. Blir du sugen på en mjuk kaka är. Fläskfilé, bacon och pasta - en underbar kombination. Här är två snabba recept. Testa även bacon och kyckling!


Något sött och gott till. Att stoppa något sött i munnen kan vi dels göra för att vi faktiskt känner ett sug och längtar efter något sött , men ibland går det bara av gammal vana, kanske för att vi är uttråkade eller som en metod för att hantera din stress. Ofta har man ätit sig proppmätt under kräftskivan.


Lite senare på kvällen kan det vara trevligt med en kopp kaffe och något sött. Glass eller grädde med bär och maränger är en höjdare! Och här kan man variera sig i oändlighet. Det är 8 av aktiebolagen i Malmö kommun som har högre vinst per anställd än Snabbt Och Sött AB, motsvarande siffra för Sverige är 8. Ryggbiff är bortkastat på någon som vill ha allt kött genomstekt, det är allt jag säger om det. Den här mackan med ryggbiff är helt galet god.


Det kan Jamie Oliver intyga. En snabb och försvinnande god jordgubbsglass som smakar sött och somrigt av jordgubbar. Snabbgodis “Frukt är godis”, skallade någon av Folktandvårdens rikskampanjer på 80-talet. Så är det givetvis inte. Men med lite mörk choklad ovanpå börjar det likna något.


Ursprungligen postat av Invo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg