torsdag 22 augusti 2019

Langtidsferie kypros

Langtidsferie kypros

En tur mange velger, er å sykle til de mange små landsbyene i nærheten av Ayia Napa. Det er mange gode turmuligheter og turstier i området, og våre verter arrangerer flere utflukter. På Kypros er det absolutt mulig å holde formen ved like under din langtidsferie.


Langtidsferie kypros

Langtidsferie med Ving. Du kan faktisk være borte i helt opptil uker! Ving har arrangert langtidsreiser i flere tiår, og vi har et stort utvalg av både reisemål og passende leilighetshotell.


Denne guiden vil holde informasjonsmøte på hotellet, og denne eller en engelskspråklig representant har deretter to trefftider på hotellet pr. Skulle du trenge hjelp utenfor treff-tidene, bistår guiden med dette. Kypros Med sin beliggenhet øst i Middelhavet er Kypros den tredje største øya etter Sicilia og Sardinia. Her finnes sjarmerende landsbyer, et godt utvalg av hoteller, utallige gode lokale restauranter, hyggelige kafeer og varierende natur. Troodos-fjellene og Kyrenia-fjellene.


Med 3soldager i året har Kypros det beste klimaet i Middelhavet. Våre reiser garanterer sol, og godt humør. Kypros er så populært vår, vinter og høst at det virker som vi aldri får nok plasser. Det blir flere turer hvert år og det er spesielt mange som ser frem til å være her i ukesvis.


På Sunwing Family Resorts gjør vi alt vi kan for at du som langtidsgjest skal føle deg som hjemme under oppholdet. Du bor komfortabelt i romslige leiligheter med sentralvarme, ukentlig rengjøring og et kjøkken utstyrt med alt du trenger. Kypros i november er noe helt annet enn i sommermånedene – det liker vi også.


På denne er det som regel gode temperaturer, ikke minst i vannet som har fått varmet seg opp etter en laaang sommer. På sydvestsiden av Kypros ligger Pafos. På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Kypros er svært kjent for sine historiske funn og her finner man godt bevarte ruiner fra romerske palasser og byer, greske templer, kirker og fort fra korsfarere, Afrodites hellige by og mye mer. Våre turer blir arrangert av norske reiseledere som befinner seg på hotellet, og ukesplanen varierer hver uke.


Vårt hovedkontor befinner seg i Os, ca mil sør for Bergen. Her produserer og tilrettelegger vi charterreiser med service og kvalitet som de viktigste faktorene. Vi tilbyr flyavganger fra Bergen og Oslo.


Finn langtidsferien som passer for deg - velg mellom hele steder i Spania, Portugal, Thailand og på Kypros. Dersom du bestiller før 1. Husk å oppgi rabattkode VOenten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf. Her nyter vi fem uker med et godt klima og med muligheten for utflukter etter hvert. Peer Gynt Tours har i høst og vinter tre avganger på langtidsferie til henholdsvis Madeira og Kypros. På Madeira er det frodig og grønt, mens på Kypros finner vi turkisblått hav, bratte klipper og strender.


Du du kan vælge at rejse i f. Med vores fleksible langtidsrejser kan du rejse med rutefly til det spanske fastlan De Kanariske Øer, Amalfikysten, Malta og andre dejlige rejsemål. Du vælger selv, hvornår du vil rejse og hvor længe, du vil være væk. Hopp over litt av vinteren i Norge, og bli med på en deilig langtidsreise til Tenerife – en av de vakreste av Kanariøyene.


Langtidsferie kypros

Her venter et deilig klima. Vi reiser når nettene i Norge er endeløse og beinkalde. Atlanterhavskysten utenfor Lisboa er som plommen i egget for en innholdsrik langtidsferie. Vi skal bo på komfortable Hotel Londres, som eies av svenske Torbjørn Nilsson og ligger i hjertet av sjarmerende Estoril.


Reis på langtidsferie til Albir, Spania. Her har vi vårt eget servicekontor med norske reiseledere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg