torsdag 8 augusti 2019

Langtidsferie syden

Vi har fleksible langtidsferier med rutefly, og du kan reise til det spanske fastlandet, Kanariøyene, Amalfikysten, Malta og flere andre reisemål. Hotellene er spesialutvalgte og kvalitetssikret av oss. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Langtidsferie med Ving. Du kan faktisk være borte i helt opptil uker!


Ving har arrangert langtidsreiser i flere tiår, og vi har et stort utvalg av både reisemål og passende leilighetshotell. Noen ganger kan det være godt å rømme gamle Norge for en litt lengre periode. For eksempel når det er høst og vinter med kulde, snø og kort dager her i Norge. Reuma-Sol på Costa Blanca-kysten i Spania passer utmerket for langtidsferie med behagelige temperaturer hele vinteren! Senteret frister med oppvarmet innendørs svømmebasseng, gode treningsfasiliteter, velværeavdeling med frisør, hyggelig restaurant og fine fellesarealer, skandinavisktalende personale og et variert tilbud av fysikalske behandlinger.


På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. Med en langtidsferie hos Vitus Reiser kan du virkelig nyte ferien i avslappende omgivelser med varmende solstråler. En langtidsreise til Syden kan gi deg nye, gode venner for livet. På en langtidsferie i Thailand kan du lære å lage lekker thaimat.


Langtidsferie syden

Vi bor i leiligheter på Holiday World i Benalmádena. Seniorferie er et reiseselskap som ble startet 1. Etter dette har interessen økt, og vi har fått mye positiv. Du bestemmer hvor lang den skal være. Priserne i Tyrkiet et særdeles rimelige og du kan holde en luksus langtidsferie for få penge. Nyd de milde temperaturer om vinteren i f. Antalya, Fethiye, Kalkan eller Kas, den gode mad og den afslappede livsstil.


Hvis du er enig i at den norske vinteren kan føles litt lang, synes vi du skal gjøre den kortere med Albatros! Bli med Albatros på langtidsferie ! Her får du milde temperaturer, spennende opplevelser og hyggelige hotellopphold. På vår langtidsferie bor vi i Pafos på sørvestkysten. Her kan vi nyte turkisblått hav, lese bok i solstolen og kose oss med gresk-kypriotisk mat.


Tidligere VI OVER 60-Resort) Salget starter mandag 6. Husk å oppgi rabattkode VOfor å få 5kroner i rabatt per person enten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf. En fellesnevner for våre reiser er sosialt fellesskap og godt humør. Reisemålene har mye å oppleve for enhver smak.


Det er rimelig å leve både i Spania og Thailan så den norske kronen rekker langt. Reis og opplev verden med SOLFAKTOR. Charter, restplasser, fly, hotell og leiebil.


Langtidsferie syden

Billige reiser til hele verden. Bo luksuriøst i våre hotellrom, suiter eller leiligheter og hygg deg på balkongen i solen. Vi tilbyr langtidsopphold i Calpe, Benalmádena og Alicante.


Inkludere gjerne fysioterapi og trening i ditt lange eller korte opphold.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg