tisdag 20 augusti 2019

Langtidsferie italia

Langtidsferie italia

Den evige sta der livet leves i høyt tempo året rundt. Bo sentralt på langtidsferien din i metropolen Roma, og bli en del av storbylivet. Med In- Italia har du mange muligheder for at komme på langtidsferie og for at rejse uden for højsæsonen. Ligesom du har rig mulighed for det bedste af alt: Kombinationen af disse to.


Du kan før og under din rejse med fordel gøre brug af vores lokalkendte medarbejderes ekspertise til at få det bedste ud af din ferie i Italien. Tag med Albatros på langtidsferie på Sicilien eller i Sorrento ved den smukke Amalfikyst. Er du lei av kulde og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Benalmádena, hvor solen skinner 3dager i året.


Efter tre dejlige uger i Italien går turen igen mod de nordlige breddegrader. Efter morgenmaden kører vi til Roms lufthavn, hvorfra vi returnerer med SAS til København. Inkluderede måltider: Morgenma frokost.


Langtidsferie italia

Du du kan vælge at rejse i f. Med vores fleksible langtidsrejser kan du rejse med rutefly til det spanske fastlan De Kanariske Øer, Amalfikysten, Malta og andre dejlige rejsemål. Du vælger selv, hvornår du vil rejse og hvor længe, du vil være væk. Dette område er spækket med både kultur og glimrende muligheder for at nyde den italienske sol. Derfor har vi planlagt denne dejlige langtidsferie på dage til netop dét område i Italien , som er indbegrebet af skønhe og som vil gøre godt for sjælen med sit milde klima, kontrastfyldte natur og spændende historie. Så tag på langtidsferie med 3-ugers afslapning og oplevelser til en meget fordelagtig pris.


Här hittar du angenäma temperaturer, spännande upplevelser och hotell som utgör en utmärkt bostad under 3-veckor. Noen ganger kan det være godt å rømme gamle Norge for en litt lengre periode. For eksempel når det er høst og vinter med kulde, snø og kort dager her i Norge.


Langtidsferie italia

Italien er på mange måder et unikt rejsemål og et oplagt valg, hvis du vil på langtidsferie. Langtidsrejser Italien. Her kan du året rundt se frem til en ferie med udsøgte gastronomiske oplever, enestående kulturskatte og et behageligt middelhavsklima.


Amalfikysten - langtidsferie - dage I rækken af vores populære langtidsferier med bus kommer nu Amalfikysten, som også er en rigtig populær feriedestination året rundt. Indenfor få kilometer af Sorrentoområdet finder vi fantastiske seværdigheder, som virkelig er værd at køre efter, og med vores egen danske bus, chauffør og rejseleder, venter der os herlige og oplevelsesrige dage. Siger man mode og Italien i samme åndedrag, kommer man ikke uden om Milano. Er man på jagt efter modeoplevelser af den ultrahippe slags, skal man gå en tur langs Via Monte Napoleone, hvor de ekstravagante butikker ligger dør om dør, eller på Vittorio Emanuele II, hvor de modebevidste italienerinder går autonom catwalk ned ad gaden. Vi arrangerer unikke langtidsferier, der giver en rejseoplevelse for livet!


Her frister vi dig virkelig! En langtidsferie i et herligt middelhavsklima med behagelige temperaturer og spækket med kulturhistorie. Herudover besøges spændende byer som Catania, Siracusa og Palermo. Det er ikke uden grun at stedet kaldes for Solkysten og netop derfor rejser mange danskere hertil udenfor sommerperioden, når energidepoterne skal lades op med sol og varme. Tag på en skøn langtidsferie , og forsød den uundgåelige vinter med vores veltempererede rejser til varmere himmelstrøg!


Vi er glade for igen i år at kunne præsentere et flot udvalg af prisvenlige langtidsrejser, der byder på et velfortjent frikvarter fra det grå efterår eller den bidende vinter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg