torsdag 8 augusti 2019

Langtidsferie spania

Langtidsferie Forlat mørke høst- og vinterdager i Norge og bytt ut isbroddene med småsko. Bli med på langtidsferie til Marbella på Costa del Sol, Estoril på Portugals riviera eller Peloponnes i Hellas. Vi bor i leiligheter på Holiday World i Benalmádena.


Er du lei av kulda og synes vinteren blir for lang? Bli med oss til Costa del Sol, hvor solen skinner 3dager i året. Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Benalmádena, hvor solen skinner 3dager i året.

Vi har fleksible langtidsferier med rutefly, og du kan reise til det spanske fastlandet, Kanariøyene, Amalfikysten, Malta og flere andre reisemål. Hotellene er spesialutvalgte og kvalitetssikret av oss. Du velger selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Hvis en ukes ferie ikke er nok, så bli med Albatros på langtidsferie i Andalucía eller på Mallorca.


Se dine muligheter for å dra på langtidsferie i Spania her. Har du lyst å reise på ferie til Spania over kortere eller lengre periode, men ikke på chartertur? Kanskje du vil ta med hele familien på ferie?


Dette kan vi tilby deg!

Våre første gjester kom til Calpe i fjor høst, og aldri før har vi fått så mange godord og positive tilbakemeldinger om et nystartet reisemål. Både byen og vårt flotte suitehotell Suitopia har blitt svært godt mottatt blant våre gjester. På våre Det Gode Liv langtidsferie har vi voksne, norske verter som bidrar til trygghet og sosialt samvær. En langtidsferie er for deg som ønsker en lang ferie som både kombinerer planlagte utflukter med norsktalende reiseleder og har dager til eventuelt å fordype deg i en god bok og bare slappe av.


Vi tilbyr langtidsferie i Albir på Costa Blanca kysten som er et meget populært reisemål for nordmenn, og kan by på et klima med over 3soldager i året. En sikker destinasjon for alle aldersgrupper. Nærmeste flyplass er Alicante. Velg mellom flere flotte leiligheter.


Passer for enkeltpersoner og opp til store familier. Du bestemmer hvor lang den skal være. Du du kan vælge at rejse i f. Med vores fleksible langtidsrejser kan du rejse med rutefly til det spanske fastlan De Kanariske Øer, Amalfikysten, Malta og andre dejlige rejsemål. Du vælger selv, hvornår du vil rejse og hvor længe, du vil være væk. Her er det et godt og stabilt klima og du har muligheten til å delta i et aktivt og sosialt liv.


I åsen ovenfor Alfaz del Pi ligger Alfaz del Sol, et hyggelig leilighetsanlegg. Reis på langtidsferie til Albir, Spania. Her har vi vårt eget servicekontor med norske reiseledere.

Våre reiser gjenspeiler reiseglede, trygghet, trivsel og. Midt i den kolde og mørke danske vintertid kan du nyde tre ugers ferie i Andalusien, hvor dagene er både lunere. Da blir du nok glad for å høre at du nå endelig kan realisere drømmen med en langtidsferie i Spania. Du har mulighet for å bestille en billig ferie som strekker seg fra alt mellom to uker til flere måneder. Mange velger til og med å bruke hele vinteren på langtidsferie i Spania.


Finn langtidsferien som passer for deg - velg mellom hele steder i Spania , Portugal, Thailand og på Kypros. Dersom du bestiller før 1. Husk å oppgi rabattkode VOenten du bestiller via nett eller ringer Aller Travel på tlf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg