torsdag 22 augusti 2019

Takvård pris

Taktvätt – det mest kostnadseffektiva sättet att behandla ditt tak mot mossa, alger och lav. Dubblera livslängden på hustak med takvård från LA Takvård. Vi på Takvård i Väst får ofta frågan vad en takbehandling kostar.


Vi har därför skapat en enkel mall som exempel på vad det skulle kosta att behandla ett tak med olika typer av lösningar. Med normalvilla så menar vi ett genomsnittshus med en golvyta på ca 1kvm per våning. Som med allting annat så får du vad du betalar för.

Jämför inte bara priset utan också vad som ingår i tjänsten. När du anlitar LA Takvård ingår alltid förbehandling av taket, och vi ser till att städa upp efter oss och tar med oss allt skräp. Vi lämnar garanti för att hela taket behandlas och att all påväxt upphör. Kontakta oss redan idag! På Floda Takvård erbjuder vi taktvätt i Göteborg och kranskommunerna, för privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i allmänhet.


Inom taktvätt erbjuder vi bland annat mossborttagning och takrengöring. I vår taktvätt ingår alltid: - års-kontroll - vi kommer ut efter år och kontrollerar takets standard! För bostadsrättsföreningar och större tak så lämnar vi offert.


För exakt prisuppgift, vänligen ring eller fyll i en offertförfrågan.

Vi är det lokala företaget som hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner mm att spara pengar – genom att ta hand om deras tak. Vi är ett familjeföretag på två bröder med års branscherfarenhet och arbetar i hela Stockholms län. Arbetsmetoden som vi använder oss av är skonsam och förlänger livslängden utan en skymt av mossa på taket under många år. Det är vanligt att villaägare sköter takrengöring med hjälp av högtryckstvätt. Förfarandet kan skada ditt tak.


Ta kontakt med oss på LA Takvård istället. Priset gäller upp till 2mpå tak som inte är brantare än grader. Prislista tak brantare än grader. Taket tvättas rent från smuts, alger, lav och mossa. Vi rensar hängrännor och städar efter taktvätten.


Genom taktvättning, BioKemisk Mossborttagning. Med vår takvård får ni taktvätt och behandling som kommer få era takpannorna som nya. Skonsam taktvätt som vårdar ditt tak samt garanterar en längre livslängd. Vi utför taktvätt på bland annat betongpannor, tegelpannor och plåttak.


Prisexempel - takvård av 1m² stort tak. LA Takvård har regionala takvårdsexperter över hela landet som hjälper dig, var du än bor. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter med fasta priser ! Vår takvårdsexpert i ditt område ringer upp dig och bokar in en lämplig tid.


Du gör självklart inga åtaganden när du väljer att kontakta oss.

Roofia -specialister på takbehandlingar, takmålning, takbyte, algbehandling och serviceavtal för din villa eller BRF. Med års erfarenhet av takrelaterade jobb. På mina betongpannor satte sig mossan först på ändarna och sedan mitt på (i dalarna).


Problemet som jag ser det med högtryck är att det är mycket svårt (=lång tid = normalt högre pris ) att säkert ta bort mossa på änden utan att riskera att få in vatten under pannan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg