torsdag 3 maj 2018

Vattenland på phuket

Find On On Phuket and Informative Content. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar. Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.


Bered dig på ett rejält adrenalinpåslag när du åker ner igen!

Läser om nåt nytt vattenland i Phuket som är SVINDYRT, men har för mig att jag hört talas om nåt mindre vattenland i närheten av Khao Lak? Vi åker till Khao Lak i mars med en åring o en 9-åring som gäääärna svischar lite i vattenrutchkanor. Nära på lovat dom en sådan utflykt me. Phuket Aquarium Phuket Aquarium ingår i världsberömda Phuket Marine Biological Center, PMBC.


Phuket är inte en stor ö med km från norr till söder, och km från öst till väst. Det ger en bra utgångspunkt för att kunna se en stor del av ön med ett hyrt fordon. På under en timme kan du nå i stort sett vilken punkt som helst på Phuket.

Det är dock inte lätt att köra ett fordon på Phuket och vi berättar varför. Bangtao Beach är en stillsam liten pärla på nordvästra Phuket. Den kilometerlånga sandstranden bjuder in till sköna barfotapromenader med magisk solnedgång. Koh Samet är en trivsam ö där stränderna ligger på rad. Vi förhandlar så att du slipper.


Så kom vi då äntligen iväg på det efterlängtade vattenlandet. Vi utnyttjade våra kontakter och lyckades fixa en 2-rumslägenhet så att även Bosse fick plats med oss. Hotellet ligger precis i anslutning till vattenlandet så vi fick tillgång till området båda dagarna.


Vi hjälper dig med hotellet i Phuket. Holiday Club Åre är hotellet i Åre som ger rörelseglädje till både barn och vuxna. Centara Grand Beach Resort Phuket TTTTT. Hotell med litet vattenland och unikt strandläge på Karonstranden.


Det här är hotellet för familjer och par som vill ha en högklassig semester. Letar du efter saker att göra i Phuket ? I våra restips tipsar vi om Phukets bästa stränder, restauranger, utflykter och sevärdheter.

Thailand › Phuket › Karon Beach. Läs mer och boka resa till Phuket på Apollo. Fantastisk dykning och snorkling, minigolf och vattenland hör till några av höjdpunkterna bland det som finns att göra på Phuket. Med Apollo kan du också förboka utflykter redan hemma för att enklare kunna planera semestern.


En relativt okänd men rolig aktivitet är att åka wakeboard på Phuket Cable Ski i Kathu. Här finns en stor bana som passar både nybörjare och proffs. Att balansera på en skida samtidigt som du håller i ett handtag som drar dig runt vattenbanan ser enklare ut än vad det är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg